Серіали "Зоряних воєн", в тому числі "Мандалорець" і "Казки про джедаїв", повинні повернутися на потоковий сервіс Disney+ в наступному році разом із захоплюючими новими доповненнями.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Нещодавно шанувальники "Зоряних воєн" були в захваті, коли була анонсована нова хвиля серіалів з науково-фантастичного Всесвіту.

Протягом трьох днів на Заході Star Wars Celebration в Каліфорнії було підтверджено повернення популярних серіалів, включаючи «Погана партія» і «Мандалорец».

Це ще не все, так як цілий ряд нових серіалів з участю персонажів з усього всесвіту «Зоряних воєн» повинні дебютувати в наступному році — і ми не можемо чекати.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Третя серія "Мандалорца" вийде в 2023 році
Третя серія "Мандалорца" вийде в 2023 році

Якщо цього було недостатньо, було також оголошено, що святкування Зоряних воєн повернеться в 2023 році і відправиться до Великобританії в лондонський Excel Center в квітні наступного року.

А поки ось серіал "Зоряні війни", який, як ми можемо очікувати, дебютує на Disney+ в наступному році.

Мандалорец: Серія третя

"Мандалорець" став одним з найуспішніших "Зоряних воєн" з моменту його випуску в 2019 році, і фанати були в захваті, коли на святкуванні "Зоряних воєн" нещодавно підтвердили третю серію.

Хоча трейлер до серіалу ще не випущений, якщо судити по попередніх епізодах, це напевно буде ще одне захоплююче шоу, яке нам не терпиться побачити.

Андор

Новий серіал про Кассіана Андора вийде в серпні 2022 року
Новий серіал про Кассіана Андора вийде в серпні 2022 року

Шанувальники "Зоряних воєн" вперше познайомилися зі шпигуном Альянсу повстанців Кассіаном Андором В отримав визнання критиків фільмі «Ізгой-один» ще в 2016 році.

Через шість років після того, як персонаж був представлений на екрані, новий серіал про Андора повинен вийти на Disney+ 31 Серпня 2022 року.

Оголошено як "натхненний шпигунський трилер", серія знову зіграє Дієго Луна, оскільки вона слідує за місією Альянсу повстанців, щоб повернути надію в Галактику.

Крім Дієго Луни, в серіалі також будуть представлені такі гучні голлівудські імена, як Стеллан Скарсгард, Адріа Архона, Фіона Шоу, Деніз Гоф, Кайл Соллер і Женев'єв О'рейлі.

Казки про джедаїв

Tales Of the Jedi зосередиться на Лорді ситхів графі Дуку
Tales Of the Jedi зосередиться на Лорді ситхів графі Дуку

Tales of the Jedi - ще один мультсеріал, який дебютує на Disney+ в 2022 році, але точна дата виходу в ефір ще не оголошена.

Тим не менш, ми можемо очікувати побачити анімаційну антологію восени, а the Star Wars Celebration підтверджує, що серія з шести частин буде присвячена лорду ситхів графу Дуку.

Це ще не все, оскільки Ліам Нейсон повернеться до серії, щоб виголосити Квай-Гона Джина, який, можливо, пам'ятають фанати, був падаваном графа Дуку, перш ніж стати майстром легендарного Обі-Вана Кенобі.

Шанувальники "Зоряних воєн" також зможуть дізнатися про походження персонажа Асоки в рамках серіалу.

Схоже, що хвилювання з приводу серіалу вже зростає: багато фанатів просять "сСкинути трейлер" в стрічці "Зоряних воєн" в соціальних мережах, в той час як інший фанат сказав: "Я не можу дочекатися цього".

Бачення Зоряних воєн: том другий

Другий тому Star Wars Visions вийде на Disney+
Другий тому Star Wars Visions вийде на Disney+

Star Wars Visions збирається повернутися з другим томом після того, як його перша серія анімаційних епізодів виявилася популярною серед фанатів.

Виконавчий директор Lucasfilm Джеймс Во сказав на офіційному сайті "Зоряних воєн", що програма стане "святом неймовірної анімації, що відбувається по всьому світу".