Джейкоб Піна опублікував відео свого великого пальця і заявив, що це все генетика, але глядачі визнали це неймовірним, коли побачили, що його великий палець подовжився більш ніж на п'ять дюймів.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Джейкоб Піна з Вестпорта в штаті Массачусетс, США, став вірусним після того, як опублікував відео свого «чарівного» великого пальця, який, як він часто жартує, може «зламатися і відрости по команді».

В одному з відеороликів він поміщає великий палець під воду з-під крана і починає розтягувати його, дозволяючи кістки подовжитися на кілька дюймів.

@micahkiper1

Look familiar? #foryou #foryoupage #trending #fyp

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще
♬ original sound - jwpina

Дивний великий палець довший, ніж міні-пляшка для води, і він схожий на телевізійний пульт дистанційного керування.

Багато глядачів були шоковані миттєвою трансформацією і задавалися питанням, чи був це трюк з фільтром.

Джейкоб відповів їм з часткою гумору: "Це дуже хороше запитання, проста відповідь тут — генетика. Не кажучи вже про те, що я є частиною іноземного походження, просто подивіться на подібність, це все генетика, дитина. Він може зламатися і знову вирости по команді".

@micahkiper1

Thumb Comparison Part 1 😁👍🏻#foryou #foryoupage #trending #longthumb #fyp

♬ original sound - jwpina

"Я ніколи не програвав війну великих пальців, я ніколи не залишався без поїздки, і це відмінний початок для розмови", - пояснив він, додавши, що зрозумів, що його великий палець дуже довгий, коли йому було всього п'ять років. Кожен лікар, який перевіряв мій великий палець, сказав мені: "Джейкоб, ти просто альфа-самець, добре? Це просто побічний ефект того, що ти альфа-самець".

Фанати визнали дивним бачити, як змінюється розмір пальця Джейкоба, і відмовлялися вірити, що це правда.