Джо Браун почав це як експеримент, щоб побачити, чи зможе він готувати їжу в своїй гарячій машині, і підкорив інтернет, коли спробував приготувати гамбургери і розплавити цукерки.

Дану новину розмістили на порталі «DailyStar»

Джо Браун з Арізони в США сказав, що місцеві жителі кажуть, що "досить жарко, щоб зварити яйце на тротуарі", і він взяв цю приказку для перевірки і спробував це на своєму автомобілі.

Влітку температура в південно-західному штаті США перевищувала 100F (37,7 C), і Джо хотів поекспериментувати, чи зможе він готувати їжу в умовах «арізонської спеки».

Скрін поста з Тікток
Скрін поста з Тікток

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В одному з його вірусних відео, яке було переглянуто більше 18 мільйонів разів, TikToker каже: "Я збираюся зробити гамбургери в моєму автомобілі, і я відчуваю, що це буде дуже добре".

Джо приправляє яловичі котлети і булочки сіллю і перцем і кладе їх на деко.

"Я збираюся залишити їх у моїй машині на пару годин, де зараз більш ніж неймовірно жарко"

Скрін поста з Тікток
Скрін поста з Тікток

Він залишив їх на дві години, оскільки ртутний стовпчик піднявся до 203F (95C), і коли він знову перевірив їх, пиріжки виглядали приготованими, а булочки «підсмажилися».

"Котлети були добре прожарені, і саме тому мені подобається мій бургер, тому я знаю, що він буде хорошим", — розповідає Джо.

"І булочки дуже підсмажені. Якщо вам лінь готувати на плиті, просто готуйте в машині. Бургер був безумовно на 10 з 10".

Скрін поста з Тікток
Скрін поста з Тікток

Джо також спробував приготувати стейк, помістивши його над приладовою панеллю, і через дві години він був прожарений до середньої прожарювання.