Дитина була знайдена в тихому і сімейному маєтку Нансторп в Грімсбі, і у нього все ще була прикріплена пуповина — мати також була виявлена незабаром після цього.

Відповідний пост розмітили на порталі «DailyStar»

За наявними даними, місцеві жителі почули плач, що доноситься зі сміттєвого відра, і знайшли немовля в скошеній траві, а пуповина все ще була прикріплена.

Розшук мами був встановлений, і обидва були доставлені в лікарню.

Інцидент стався в неділю о 17:00, і на місці події була помічена велика поліція Хамберсайда і служба швидкої допомоги Іст-Мідлендс.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Один житель сказав Grimsby Live: "Мама повинна була бути занадто молодою, щоб зрозуміти, чи не хотіла, щоб хтось знав, що вона вагітна. Ми тільки сподіваємося, що вона отримає необхідну їй допомогу і її дитини".

Поліція оточила район після того, як було зроблено відкриття
Поліція оточила район після того, як було зроблено відкриття

Представник служби швидкої допомоги Іст-Мідлендс сказав: "Нам подзвонили в 16: 58 19 червня на приватну адресу в Грімсбі. Подзвонив повідомив про невідкладну медичну допомогу. Ми відправили дві машини швидкої допомоги з екіпажем, і двоє пацієнтів були доставлені в лікарню Діани, принцеси Уельської".

А місцева поліція повідомила в неділю: "Поліцейські знаходяться на Вінчестер-авеню після повідомлень про проблеми з безпекою раніше цього вечора (неділя, 19 червня). Зацікавленим особам була надана допомога. Немає жодних проблем або ризиків для ширшої спільноти".

На місці події проводилися огляди по будинках, а це вулиця, зазвичай заповнена сім'ями і пенсіонерами.

Інформації про стан здоров'я дитини і матері поки не надходило, але вважається, що жінка зараз знаходиться під опікою влади.