Про це повідомляє онлайн-видання «Утро Февраля».

За пости в інтернеті антивоєнного характеру пенсіонер з Карелії Володимир Малегін отримав 30 тисяч рублів штрафу, оскільки його слова потрактували як дискредитацію військ росії.

Крім того, йдеться у публікації, співробітник поліції на судовому засіданні заявив, що йдеться також про дискредитацію президента путіна як головнокомандувача. Цей поліцейський, розповідає видання, у своєму виступі посилався на нормативні документи і начебто відсутність наказу бомбардувати українські міста, цивільні об'єкти. Також правоохоронець, сказано на сайті, звернув увагу, що пенсіонер назвав їхню спецоперацію безглуздою м'ясорубкою.

«Адвокат пенсіонера не згоден, що Володимир Малегін поширював неправду у своїх постах. Адже факт бомбардувань населених пунктів та загибелі мирних громадян в Україні підтверджено офіційними міжнародними структурами, зокрема ООН. А на плакаті, який тримає Малегін на фотографії, взагалі немає вказівок ні на Україну, ні на російську армію, ні на військову спецоперацію. Захист планує оскаржити рішення суду», - розповідає видання.

Як сказано у публікації, режим Кремля продовжує фашистську традицію і під роздачу можуть потрапити всі, навіть діти та старі люди.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Загородній заявив, що українська армія стає все сильнішою і сильнішою.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко пояснив, що Україна – країна, яку найбільше ненавидить росія.