Згідно зі звітом санітарної інспекції, щури повзали свіжими круасанами в пекарні Sainsbury's після того, як заразили будівлю, проникнувши через стелю.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

Жахливе відео, зняте відеооператором Ентоні Мітсоном, вперше з'явилося минулого року і показує, як гризуни снують навколо куплених товарів у відділенні в Іслінгтоні, Північний Лондон.

Було помічено, як щури повзали по круасану і стрибали на металеві полиці за стійкою з відкритим фасадом, перш ніж втекти.

У той час Sainsbury's запевнила своїх клієнтів, що вживе негайних заходів і викличе підрядників.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Торік у ресторані Sainsbury's було знято, як щури повзають свіжими круасанами
Торік у ресторані Sainsbury's було знято, як щури повзають свіжими круасанами

У будівлю було викликано санітарних інспекторів, які провели розслідування того, як супермаркет заразився після інциденту.

З'ясувалося, що щури проникли до пекарні через простір між внутрішнім дахом та стелею будівлі на Ессекс-роуд.

У звіті ради, опублікованому Metro.co.uk, йдеться: «Огляд представлених записів про шкідників показує, що у 2021 році існували постійні проблеми з щурами, особливо щодо зовнішніх зон, а також пекарні та холодильника.

Торік у ресторані Sainsbury's було знято, як щури повзають свіжими круасанами
Торік у ресторані Sainsbury's було знято, як щури повзають свіжими круасанами

«У багатьох повідомленнях про шкідників говорилося, що потрібне прибирання, і це періодично підтримувалося. Рентокіл також виявив низку проблем із захистом від шкідників, які, мабуть, вимагали деякого часу для усунення та, ймовірно, сприяли доступу шкідників. Більш нещодавня активність щурів була виявлена ​​персоналом у пекарні 15 вересня, і під час цих наступних відвідувань Rentokil знову виявив роботи з очищення та перевірки навколо чилерів та стельового простору».

Sainsbury's знову відкрила магазин 11 жовтня, коли переконалася, що із зараженням вдалося впоратися належним чином.

Нагадаємо, Петра Порошенка та його дружину виявили в одному з найдорожчих готелів лондону.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі показали, яку альтернативу Макдольдс знайшли в росії.