Співробітник похоронного бюро Розуелла Глен Денніс, якого військові попросили зробити дитячі труни для тіл прибульців у 1947 році, розповів дивовижну історію. Він каже, що знав медсестру, яка допомагала при розтині прибульців.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Співробітник похоронного бюро в Розуеллі стверджує, що знав медсестру, яка згодом одразу ж звільнилася з армії після жахливої ​​події.

Гленн Денніс, який працював у трунарях у Розуеллі, штат Нью-Мексико, після сумнозвісної катастрофи НЛО в Розуеллі в 1947 році, забрав особу медсестри з собою в могилу, але розкрив більше подробиць про їхню зустріч.

Незважаючи на надуманий характер історій, Джеймс Кларксон, колишній детектив та офіцер військової поліції, який провів час, допитуючи Глена перед його смертю, вважає, що він був надійним свідком.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

НЛО
НЛО

«Глен розповів мені всю історію, я сів із ним і сказав, що приблизно через 30 або 40 хвилин усі мої сумніви щодо реальності Розуелла зникли. Ви просто знаєте, коли хтось говорить вам правду, я маю певну інтуїцію, коли люди віддають своє серце, коли кажуть вам, у що вони дійсно вірять. Він не брехав».

Гленн зізнався Джеймсу, що саме так він познайомився з медсестрою, травмованою розкриттям прибульців.

"У той час у невеликих західних містах не було парамедиків або машин швидкої допомоги", - сказав він.

"Якщо їм потрібно було перевезти тяжко пораненого, на жаль, найкращим транспортним засобом для цього був катафалк. Найчастіше у маленьких містечках похоронні бюро виконували подвійну роботу. Отже, Гленн віз пораненого льотчика назад на базу, він зупинився там і побачив усі ці машини та людей, яких він ніколи раніше не бачив".

Він додав: "Потім медсестра, яку він знав, вийшла з задньої кімнати і сказала: Глен, що ти тут робиш? І жахнулася. Вона була така налякана, що звільнилася з військової служби. І було багато припущень про те, куди вона пішла. Він пообіцяв їй, що ніколи не розкриє її ім'я. І коли вони, нарешті, почали розслідування в Розуеллі, чого не було до вісімдесятих, коли вони почули про те, що він працює в похоронному бюро і його викликають, люди були повсюди довкола нього. Я обіцяв, що не буду, я не збираюся казати вам, хто була медсестра".

Глен Денніс сказав, що знав медсестру, яка була травмована проведенням розтину
Глен Денніс сказав, що знав медсестру, яка була травмована проведенням розтину

Коли розмови зайшли надто далеко, Джеймс сказав, що Гленн вигадав ім'я, просто щоб припинити питання, але з того часу шкодував про це.

Розуелл - одна з найвідоміших катастроф НЛО у світі, що інтригує дослідників уже 75 років.

Офіційне урядове пояснення полягає в тому, що розбився метеозонд, але багато дослідників спростували цю теорію, оскільки свідки стверджували, що бачили інопланетні тіла та підбирали дивні матеріали з-під уламків.

Нагадаємо, чоловік розповів, як його вкрали прибульці.