Мати була заарештована за продаж свого новонародженого сина до 200 тисяч рублів і нібито сказала покупцям, що витратить гроші на ринопластику.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

Російська поліція заявила, що мати продала свою новонароджену дитину, щоб заплатити за ринопластику.

33-річна мати залишилася неназваною місцевими ЗМІ у Каспійську, Дагестан, на півдні росії, де її було заарештовано за підозрою у торгівлі людьми.

Згідно з поліцейськими звітами, мати взяла невелику заставу від пари. Після чого пара взяла собі новонароджену дитину, якій було лише 5 днів.

Популярні новини зараз
Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Повідомляється, що жінка продала свого новонародженого сина, щоби заплатити за пластику носа
Повідомляється, що жінка продала свого новонародженого сина, щоби заплатити за пластику носа

Невдовзі після покупки хлопчика йому стало погано, і медики попросили пару пред'явити свідоцтво про народження, коли його везли до лікарні.

Відомо, що мама домовлялася про ціну, засновану на вартості операції на носі, так заявила пара після їхнього арешту.

Але перш ніж пара змогла передати частину загальної суми в розмірі 2730 фунтів стерлінгів, поліція заарештувала групу за торгівлю людьми.

У повідомленні, отриманому Newsflash, Слідчий комітет росії повідомив: "Слідчими органами Слідчого комітету Росії по Республіці Дагестан порушено кримінальну справу стосовно 33-річного мешканця міста Каспійськ. Вона підозрюється у скоєнні злочину купівля-продаж, скоєна щодо особи, яка перебуває у безпорадному стані".

Жінка, яка нібито купила дитину у матері малюка
Жінка, яка нібито купила дитину у матері малюка

Далі у заяві йдеться: «За даними слідства, 25 квітня 2022 року у Каспійській міській центральній лікарні жінка народила хлопчика. 30.04.2022 мати виписали з лікарні, де, зустрівшись із місцевим жителем, вона погодилася передати йому свого новонародженого сина, який перебував у безпорадному стані, за винагороду від 200 000 руб. Тоді вона оформила відмову від прав на дитину та отримала частину грошей від третьої особи. 26.05.2022 вона отримала решту грошей у розмірі 100 000 рублів. Згодом інформація про скоєний злочин стала відомою правоохоронцям».