20-річна дівчина померла після того, як дешевий пірсинг губи привів до смертельної інфекції. Він вразив понад 37% її мозку, а за кілька тижнів у жертви розвинулася сильна лихоманка.

Відповідну посаду оприлюднили на порталі «DailyStar»

20-річна Андресса Соуза померла після того, як провела двадцять чотири дні у відділенні інтенсивної терапії в лікарні та Віда в Дурадосі, південна Бразилія.

Лікарі виявили, що у неї розвинулася інфекція головного мозку після того, як вона зробила новий пірсинг у роті.

Її мама, Марія Апаресида та Сілва, повідомила місцеві ЗМІ, що її дочка проколола нижню губу за два місяці до того, як у неї розвинулася інфекція.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Хоча вона сказала, що не пам'ятає де Андресса зробила пірсинг, вона змогла згадати, що заплатила за нього всього 9 фунтів стерлінгів.

Але пізніше він запалився і опух, і в понеділок, 13 червня, у неї почалися сильні головні болі та лихоманка.

Пірсинг: скрін з відео
Пірсинг: скрін з відео

Її мама вважала, що це був випадок лихоманки денге, оскільки нещодавно в їхньому районі був спалах, який торкнувся їхньої родини, і відвезла його до лікарні.

Марія розповіла Diario do Nordeste: «Приблизно 13 червня вона відчула себе погано, із сильними головними болями та лихоманкою. Ми думали, що це лихоманка денге, бо тут, в Ітапорі, був спалах. Ми відвезли її до лікаря»

Але потім її довелося терміново доставити до відділення інтенсивної терапії після того, як її стан почав швидко погіршуватися.

Мама продовжила: «Ми побачили, що рот її сильно розпух, поворушити їм було неможливо. Він був настільки розпух, що пірсинг не вийняти. Інфекція потрапила в кровотік і звідти засіла в мозок. Вона перенесла операцію і перебувала у тяжкому стані з 15 червня по 9 липня».

Медичний персонал повідомив мамі, що інфекція, яка потрапила в кровотік Андресс через модний аксесуар, захопила понад 37% мозку її дочки.

Вони стверджували, що навіть якби вона вижила, вона, швидше за все, опинилася б у вегетативному стані.