Мер невеликого села в Мексиці пов'язав себе узами шлюбу з нареченою-алігатором на дивній церемонії, яка символізує єдність між людьми і божественним.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Віктор Уго Соса, мер Сан-Педро-Уамелула в штаті Оахака, пов'язав себе шлюбом зі своєю нареченою, яка була одягнена у весільну сукню, на барвистій церемонії 30 червня.

Традиційна місцева музика гриміла, коли гуляки танцювали та закликали нареченого скріпити весілля поцілунком.

Він погодився, нахилившись, щоб цілувати рептилію, чия щелепа була пов'язана, щоб уникнути нещасть у день весілля.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Потім алігатора пронесли через село, а місцеві жителі вишикувалися вздовж вулиць, щоб обмахувати наречених своїми капелюхами.

Вважається, що химерний шлюб сягає багатовікової історії і є традицією корінних громад Чонталь та Уаве в штаті Оахака.

Ця незвичайна церемонія пов'язана з природою та гарним урожаєм.

"Ми просимо у природи достатньо дощу, достатньо їжі, щоб у нас була риба в річці", - сказав Соса.

Сан-Педро-Уамелула - невелике рибальське село на тихоокеанському узбережжі штату Оахака, в одному з найбідніших регіонів Мексики.

З роками ця специфічна традиція набула деяких католицьких елементів, тому алігатор був задрапірований у білу весільну сукню.

Семирічна рептилія вважається божеством, яке представляє матір-Землю. Її шлюб із місцевим лідером покликаний символізувати єдність між людьми та божественним. Ті, хто зібрався на весіллі, прозвали його «маленькою принцесою».

Елія Едіт Агілар, яка організувала церемонію, пояснила, що вважає це привілеєм, зазначивши, що вона витратила багато часу, вибираючи ідеальну сукню для лускатої нареченої.