«Міньйони» підкорили світ і були високо оцінені критиками по всьому світу, за винятком ліванських, де фільм зараз заборонено.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

Новий популярний фільм про міньйонів був заборонений в одній близькосхідній країні з дивних причин.

Лідери країни вирішили заборонити фільм, заснований на житті маленьких жовтих істот у формі тик-так, через «гомосексуалізм» та через те, що один персонаж зображується як «зла черниця».

У країні залишаються проблеми з правами ЛГБТ, а стаття 534 законів країни говорить, що «статеві акти, що суперечать природному порядку, заборонені та караються позбавленням волі на строк до одного року».

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

А-ля образливий кліп у фільмі триває всього кілька секунд і показує, як двоє молодих чоловічих персонажів обіймаються, тоді як дві знамениті істоти-міньйони, які не мають статі, мають «романтичний погляд».

І оскільки близько 32% ліванської публіки сповідують християнство, вважається, що образ черниці теж може їх образити.

Новину про заборону висміяли у соцмережах.

Один користувач у Твіттері, відомий як Равад, написав: "Фільм нормально показують у всіх інших країнах регіону, і жодна країна світу не заборонила його".

А інший написав: "Справа не в поцілунку – у фільмі є зла черниця. Ліван - авторитарна держава тероризму та диктатури".

Нагадаємо, що новий фільм із Райаном Гослінгом та Крісом Евансом обіцяє підкорити всі рейтинги.