Відео, яке стало вірусним на TikTok, показало момент, коли жінка забралася до McDonald's, щоб приготувати собі їжу .

Цю публікацію оприлюднили на порталі «DailyStar»

Відео інциденту стало вірусним на TikTok після того, як воно було опубліковане користувачем @greergreer, який стверджує, що вона зробила це, тому що точка швидкого харчування відмовлялася приймати замовлення.

Відео було підписано: "Леді лізе через вікно Макдональдса, тому що ми більше не приймаємо замовлення - у нас немає рукавичок".

Дівчина пролізла у вікно відомого ресторану: скрін із відео
Дівчина пролізла у вікно відомого ресторану: скрін із відео

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У кліпі, який набрав майже 682 000 переглядів і більше 120 000 лайків, жінка попросила дозволу у менеджера розпочати свій «перший день тренувань», щоб вона могла зробити своє власне замовлення.

Персонал був вражений, коли вона влізла через вікно, одягнена в яскраве рожеве плаття і на підборах, схвильована, щоб дізнатися про процес мережі ресторанів.

На задньому плані видно співробітників, які намагаються стримати сміх через те, наскільки жінка налаштована на McDonald's, але не було жодних кадрів, на яких вона справді готувала їжу.

Дівчина пролізла у вікно відомого ресторану: скрін із відео
Дівчина пролізла у вікно відомого ресторану: скрін із відео

Користувачі TikTok стікалися в коментарі, сподіваючись, що вона отримала те, що хотіла, оскільки один із користувачів написав: «Так вона отримала свій Maccy Ds чи що…»

Інший додав: "Вона пролізла через це вікно, нехай робить це LMFAO".

Нагадаємо, що батько знайшов у бургері своєї дочки живу жабу.

Раніше повідомляв портал "Знай", у мережі показали, чим замінили Макдональдс у Росії.