Батько залишив свого п'ятирічного сина в дитсадку, але так і не повернувся, щоб забрати його. Він виявив, що хлопчик біологічно не належить йому після тесту на батьківство.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Персонал зв'язався з батьками хлопчика, коли ніхто не прийшов забрати його наприкінці дня, але ніхто не хотів, щоб він повернувся, повідомляє South China Morning Post.

Вихователька хлопчика повідомила, що його зарахували до дитячого садка у квітні цього року.

У школі сказали, що його батько зазвичай приводив його до дитячого садка у провінції Гуансі на півдні Китаю і забирав його наприкінці кожного навчального дня.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Але батько, ім'я якого не називалося, сказав вчителю, що не прийде по хлопчика, бо після тесту на батьківство він виявив, що той не його син. Він заявив, що хлопчик тепер є проблемою школи.

Хлопчика кинули у садочку
Хлопчика кинули у садочку

Пізніше вчителька виявила, що батько хлопчика запакував змінний одяг та мобільний телефон у сумку хлопчика в останній день, коли підвозив його.

Після цього батько продовжував розмовляти зі школою телефоном, але відмовився забрати хлопчика.

Коли вчителька підійшла до будинку, де хлопчик жив із батьками, вона знайшла його порожнім. Місцезнаходження матері хлопчика також невідоме.

Вчителька викликала на допомогу місцеву поліцію, і вони зв'язалися з дідусем та дядьком хлопчика, але обидва відмовилися брати хлопчика.

Згідно з повідомленням новин Наннінського радіо і телебачення Китаю, мати хлопчика повинна була забрати його цього тижня.

Хлопчика кинули у садочку
Хлопчика кинули у садочку

Ця новина викликала обурення у Китаї, багато людей були шоковані поведінкою батьків хлопчика.

Одна людина написав у вихідному посту на Weibo: «Який невинний хлопчик! Мама була неймовірно безвідповідальною».

Згідно з китайським законодавством, батько не чинив злочину, пов'язаного з відмовою від дитини, тому що хлопчик не є його біологічним сином.

Однак, якщо біологічна мати відмовиться виховувати його, вона вчинить злочин і може бути ув'язнена або поміщена під варту на строк до п'яти років.