Повідомляється, що до акторського складу «Крика 6» додалися дві нові відомі особи: зірка «Няня» Самара Уівінг та зірка «Людини-павука: немає шляху додому» Тоні Револорі.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «gamesradar»

Про цю інформацію повідомляє Bloody Disgusting і підтверджує Deadline, який не вдається у подробиці про відповідних персонажів Уівінга та Револорі. Однак, враховуючи популярність, що швидко зростає, як акторів у кіно, так і на телебаченні, можна з упевненістю припустити, що вони відіграватимуть важливі ролі в «Крику 6».

Якщо ви великий шанувальник жахів, ви, ймовірно, пам'ятаєте Плетіння з чудової чорної комедії жахів 2016 «Няня» та її продовження 2020 «Няня: Королева вбивць». Або зовсім недавно вона знялася разом з Еудженіо Дербезом у романтичній комедії 2022 року «Служба». За останні кілька років вона також мала безліч гучних ролей у кіно і на телебаченні, так що ви, ймовірно, бачили її де-небудь.

Револорі, мабуть, найбільш відомий за роллю Флеша Томпсона у фільмах «Людина-павук: Повернення додому», «Людина-павук: Вдалині від дому» та «Людина-павук: Додому немає шляху». Проте він також відіграв головну роль у комедійній драмі 2014 року «Готель Гранд Будапешт» і, як і Уівінг, створив вражаюче портфоліо для свого юного віку.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Також до Уівінг та Револорі приєднаються Мелісса Баррера, Жасмін Савой Браун, Мейсон Гудінг та Дженна Ортега, які зіграли відповідно Сема, Мінді, Чаду та Тару у «Крику 5».

Прем'єра «Крік 6» буде у 2023 році.

Нагадаємо, що в мережі з'явилися витоку інформації про фільм Супер Маріо з Крісом Праттом.

Раніше повідомляв портал "Знай", мультик Міньйони заборонено у близькосхідній країні.