Cуд почув, як у матері були серйозні проблеми з алкоголем, і вона задушила свою маленьку дочку, а шестирічна сестра малюка відчайдушно намагалася оживити дитину.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

Одного ранку в липні 2020 року Рос сильно випила і, ввімкнувши телевізор для своєї старшої доньки, якій тоді було шість років, лягла спати зі своєю п'ятимісячною дитиною. За словами швейцарської прокуратури, вона була настільки п'яна, що знепритомніла на ліжку, поклавши своє тіло поверх тіла дитини.

Суд почув, що шестирічна дочка Рос почула крик молодшої сестри, але не змогла розбудити свою коматозну матір. Дівчині вдалося звільнити сестру та посадити її у візок, після чого вона побігла за допомогою до сусідки.

Сусідка, яка так і не змогла вивести Рос із п'яного заціпеніння, викликала швидку допомогу, і дитину терміново доставили до лікарні, де через деякий час її констатували мертвою. У звітах про розтин причиною смерті було зазначено ядуху.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

П'яна Клер Росс вбила свою дитину
П'яна Клер Росс вбила свою дитину

39-річна Рос ридала в окружному суді Ньона, коли її судили за вбивство з необережності.

Трагічний інцидент був другим випадком, коли Рос втратила дитину за подібних обставин, повідомляє Liverpool Echo. У 2018 році вона прокинулася після випивки і виявила, що її двомісячна дитина мертва у ліжку з нею.

Згідно з повідомленнями швейцарських ЗМІ на той час, прокуратура в Швейцарії розпочала розслідування, але воно було припинено після того, як не вдалося встановити чітку причину смерті, залишивши відкритою можливість того, що дитина померла від природних причин, таких як синдром раптової дитячої смерті.

П'яна Клер Росс вбила свою дитину
П'яна Клер Росс вбила свою дитину

Адвокат Росс, Патрік Саттер, стверджував, що через її проблеми з психічним здоров'ям вона не повинна нести кримінальну відповідальність за смерть своєї дитини.

Рос попросили звернутися до суду і сказати: "Я зрозуміла і прийняла, що не контролюю алкоголь".

Вона також сказала, що була твереза ​​з жовтня 2020 року, і що «мир» повернувся до її родини, хоча «фаза відновлення» ще не закінчилася.