Пара, яка здійснює романтичну прогулянку берегом річки, була вражена, виявивши, що зображення місяця, яке вони сфотографували, насправді зобразило спостереження Діви Марії.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

Пара була на романтичній прогулянці та сфотографувала нічне небо, коли зрозуміла, що на їхній фотографії матеріалізувалася Діва Марія.

Коли пара сфотографувала місяць, прогулюючись берегом річки Парана в Белла-Віста, Аргентина, вони були вражені, виявивши релігійне зображення.

Побачивши Діву Марію в їхньому знімку місяця, Магалі Ібаньєс та її партнер Гільєрмо Алькорта були шоковані.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Ібанез, відповідальна за фотографування, і її партнер Алькорта були вражені і навіть збентежені таким зображенням.

Пара, яка сфотографувалася під час прогулянки, вважає, що помітила Діву Марію
Пара, яка сфотографувалася під час прогулянки, вважає, що помітила Діву Марію

Звертаючись до місцевих ЗМІ, Алькорта сказав: «Це силует Богоматері Ітаті (чия головна святиня знаходиться в місті Ітаті в провінції Коррієнтес), це ясно як день. Фотографію було зроблено моєю дівчиною Магалі Ібанез о 12:30 7 липня».

Шокована Алькорта продовжила: "Наш намір полягав у тому, щоб сфотографувати місяць, але ми помітили фігуру, що з'явилася збоку від неї, і дізналися в ній Діву Ітаті".

На фото зображена Діва Марія у блакитному головному уборі та одязі.

Свято Діви Марії відзначалося всього через два дні після того, як було зроблено фотографію, і святкування річниці в самому розпалі, що може зробити потенційну появу Діви Марії на фотографії більш ніж випадковою.