Пасажири, що прямували о 9:30 ранку з Мадрида до Ферролу, випадково потрапили в пекло - їхній поїзд зупинився між двома бурхливими іспанськими лісовими пожежами.

Цю публікацію оприлюднили на порталі «DailyStar»

Рейс з Мадрида до Феррол о 9:30 ранку проходив через постраждале від спеки місто Сенабрія, яке останніми днями було охоплено лісовими пожежами.

На разючих кадрах видно, як язики полум'я облизують рейки, а пасажири кричать у сценах, що нагадують апокаліпсис.

У кліпі, що шокує, можна побачити, як пасажири приглушено розмовляють і в паніці безпорадно дивляться у вікна.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Всього за кілька метрів від того місця, де вони сидять, можна побачити справжнє пекло, що проноситься по посушливому іспанському ландшафту, наповнюючи повітря полум'ям і димом.

Пожежа навколо поїзда: скрін з Twitter
Пожежа навколо поїзда: скрін з Twitter

У розмові з місцевою газетою El Diario пасажир на ім'я Франсіско Сеоан Перес розповів, як на той момент він та його попутники не були впевнені у безпеці та «дуже боялися».

Він сказав: "Коли ви перестали дивитися в одне вікно, щоб подивитися в інше, і вогонь уже перемістився".

Зрозуміло, що постраждалу лінію було закрито через деякий час.

Як і Великобританія, Іспанія минулого тижня смажилася за неприродно високих температур.

Сьогодні іспанці зіткнулися з температурою понад 40 градусів за Цельсієм, і більшість країни перебуває під попередженням про «крайню небезпеку» через пожежі.

Нагадаємо, легендарна площа у центрі Лондона вкрилася чорним димом.