Хоча назви ряду майбутніх фільмів Marvel Studios, таких як «Чорна пантера: Ваканда назавжди» та «Людина-мурашка та Оса: Квантоманія», трохи громіздкі, незабаром ми всі знатимемо їх як проекти, що ознаменували фінал. Фаза 4 Кінематографічного всесвіту Marvel і початок Фази 5 — два розділи саги про Мультивсесвіт.

Цю інформацію розмістили на порталі "theverge"

Кевін Файгі та інші співробітники Marvel Studios вирушили до зали на Comic-Con у Сан-Дієго цього року, щоб обговорити деталі того, як Фаза 4 має завершитися цього року з "Чорною пантерою: Ваканда назавжди". Фаза 5 буде починається з третього фільму про "Людину-мурашку". Хоча фільми, як "Вартові Галактики 3", четвертий "Капітан Америка" і "Блейд" вже були на горизонті, але ще не ясно, якої великої історії вони всі прагнули.

ЛЮДИНА-МУРАХА І ОСА: КВАНТОМАНІЯ

Режисер Пейтон Рід та актор Джонатан Мейджорс розповіли трохи більше про те, як «Людина-мурашка та Оса: Квантоманія» розповість ще більше про таємничий квантовий світ, а також представить новий варіант Кангу Завойовника «Того, хто залишається» у MCU. Прем'єра «Людини-мурашки та Оси: Квантуманія» запланована на 17 лютого 2023 року.

Популярні новини зараз
Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

ТАЄМНЕ ВТОРЖЕННЯ

Колбі Смолдерс приєдналася до Файги на сцені, щоб обговорити "Секретне вторгнення", новий серіал Disney Plus, в якому Нік Ф'юрі та Марія Хілл займаються конфліктом з інопланетянами, в якому беруть участь Скрулли, такі як Талос Бена Мендельсона з "Капітана Марвел". Прем'єру "Таємного вторгнення" заплановано на весну 2023 року.

ЗАЛІЗНЕ СЕРЦЕ

Після її появи у Чорній пантері: Ваканда Форевр Рірі Вільямс (Домінік Торн) продовжить зніматися у своєму власному сольному серіалі «Залізне серце» восени 2023 року.

КАПІТАН АМЕРИКА: НОВИЙ СВІТОВИЙ ПОРЯДОК

Четвертий фільм «Капітан Америка» нарешті отримав зловісну назву, що відповідає Сему Вілсону (Ентоні Макі), який вперше носить культову мантію з того часу, як прийняв її в «Соколе та Зимовому солдаті». Прем'єра фільму "Капітан Америка: Новий світовий порядок" запланована на 3 травня 2024 року.

ЗІРВИГОЛОВА: НАРОДЖЕНИЙ ЗАНОВО

Якщо підзаголовок до майбутнього серіалу на Disney Plus вказує на те, що арка Френка Міллара «Народжений знову» буде адаптована для нової історії, яка поверне Метта Мердока в MCU навесні 2024 року.

Громовержці

Деякий час було очевидно, що Валентина Аллегра де Фонтен у виконанні Джулії Луї-Дрейфус задумувала щось погане, наприклад, створення власної команди підробок під Месників, щоб заради справедливості робити сумнівні з морального погляду речі. Виявляється, саме цим вона і займається, і ця команда має намір зіграти головну роль у власному однойменному фільмі, який вийде 26 липня 2024 року.