Офіціантка сказала, що яйця-пашот у меню сніданку не приготовлені на кухні, і вона порівняла їх із «силіконовими грудними імплантатами».

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Працівниця, відома під ніком @dobbyscoochie у TikTok, стала вірусною після того, як опублікувала відео про свої «проблеми».

Вона сказала: «Я пояснюю покупцеві, що вони не можуть їсти яйця-пашот, тому що вони попередньо приготовлені і їх немає в наявності. Насправді я ніколи не говорила клієнтам, що вони були приготовлені заздалегідь, я просто прямо говорила «ні» або натомість пропонувала яєчню».

Деякі люди сказали, що вони також усвідомили проблему та поділилися своїм досвідом.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Офіціантка розкрила секрет яєць-пашот (Зображення: ТікТок)
Офіціантка розкрила секрет яєць-пашот (Зображення: ТікТок)

Один із них сказав: «Мій тато завжди скаржиться, тому що у Wetherspoons закінчилися яйця-пашот, але все ще було смажене, і я просто сказав: «Ну, це Spoons»».

А другий запитав: «Яйця-пашот легко приготувати, чому б не зробити це звичайним способом, коли у вас закінчилися готові яйця?»

Деякі були спантеличені тим, що мала на увазі TikToker, коли сказала, що яйця попередньо зварені.

Фанат, який заявив, що має досвід роботи на кухні, відповів: «Вони поставляються в невеликому пластиковому пакеті і ми просто розрізаємо його після нагрівання яйця в мікрохвильовій печі. Вони поставляються в окремих невеликих пакетах і розігріваються в мікрохвильовій печі протягом 45 секунд».

Офіціантка розкрила секрет яєць-пашот (Зображення: ТікТок)
Офіціантка розкрила секрет яєць-пашот (Зображення: ТікТок)

Офіціантка Wetherspoons додала: «Так, попередньо зварені, як на мене, вони трохи нагадують силіконові грудні імплантати. У нас немає доступу до горілок, ложки призначені для швидкого приготування їжі, тому, виходячи з досвіду, це мікрохвильова піч, смаження та приготування на грилі».

Нагадаємо, що у мережі поділилися рецептом бананового пирога на плиті.