Мультимільйонеру може загрожувати довічне ув'язнення або навіть смертна кара після того, як його визнали винним у стрільбі в свою дружину під час відпочинку в сафарі-парку.

Цю інформацію розмістили на порталі «DailyStar»

67-річного Лоуренса Рудольфа з Пенсільванії визнали винним у холоднокровному вбивстві своєї дружини Б'янки Рудольф майже шість років тому під час сафарі.

Присяжні ухвалили рішення після тритижневого слухання у федеральному суді Денвера, США.

Після смерті дружини він заробив трохи менше 4 мільйонів фунтів стерлінгів у вигляді виплат зі страхування життя. Він сказав, що її смерть настала внаслідок нещасного випадку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Лоуренс Рудольф холоднокровно застрелив свою дружину (Скрін: Facebook)
Лоуренс Рудольф холоднокровно застрелив свою дружину (Скрін: Facebook)

Через роки після її смерті під час обіду зі своєю новою партнеркою він кричав: "Я вбив свою бісову дружину для тебе!"

Місіс Рудольф була вбита в Замбії 11 жовтня 2016 року, хоча її чоловік-убивця наполягав на тому, що вона випадково вистрілила собі в груди, коли пакувала дробовик.

Він сказав, що вона помилково наклала на себе руки зі зброї у ванній, коли поспішала повернутися додому після своєї відсутності.

Прокурори заявили, що Рудольф вирішив убити свою дружину після того, як вона заявила, що хоче відігравати велику роль у ухваленні фінансових рішень.

Рудольф уже був мільйонером до своїх злочинів (Скрін: Facebook)
Рудольф уже був мільйонером до своїх злочинів (Скрін: Facebook)

На момент вбивства дружини Рудольф мав близько 12,3 мільйона фунтів стерлінгів, і він, нібито, не потребував додаткових мільйонів, отриманих в результаті смерті.

Вже після смерті бідної жінки було зрозуміло, що вбивство було навмисним.

Довічне ув'язнення або страта є максимальним покаранням для Рудольфа.