Два з шести передбачень Баби Ванги на цей рік справдилися: повінь, завдана Австралії та деяким частинам Азії на початку цього року, та посуха, яка вразить частину Великобританії.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі "DailyStar"

Жахливі передбачення Ванги, що народилася в Болгарії, підтвердилися цього року, після того, як Великобританія постраждала від посухи, що є однією з багатьох заяв, зроблених до смерті містика.

Кажуть, що Ванга залишала пророцтва на кожен рік аж до 5079 року, і з цих тисяч пророцтв одне збулося дуже вірно і дуже точно.

Повені та посухи були передбачені на цей рік у всьому світі, і ці передбачення, схоже, справдилися.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Принцеса Діана, фото: Hello
Принцеса Діана, фото: Hello

Раніше Ванга передбачала смерть принцеси Діани, 11 вересня та президентство Барака Обами.

Цього року Австралії довелося пережити повінь, тоді як Великобританія зіткнулася із посухою на південному заході, у центрі та сході Англії.

Департамент довкілля, продовольства та сільського господарства (DEFRA) підтвердив, що деякі частини Великобританії буде переведено в режим посухи.

Обмеження в посушливих районах країни залежатимуть від кожної місцевої водогосподарської компанії, але, ймовірно, включатимуть закриття каналів для човнів, заборону використання шлангів і додаткові заходи захисту дикої природи.

Посуха, фото: РБК
Посуха, фото: РБК

Великобританія — це не єдина країна, яка доводить правильність болгарського містика. Італія також зіткнулася з найсильнішою посухою з 1950-х років, повідомляє LADBible.

У жінки Ванги були й інші, більш дикі заяви на наступний рік, у тому числі про те, що прибудуть інопланетяни і що віртуальна реальність захопить світ.

Як раніше повідомляв портал "Знай", сліпа містик баба Ванга вже здійснила кілька своїх страшних прогнозів.