Користувач TikTok Бекка Батчер почала помічати, що у неї росли груди тільки зліва, коли вона переживала період статевого дозрівання, і їй постійно говорили, що це нормально.

Цю публікацію Бекка Батчер оприлюднила на своїй сторінці в Тікток.

Одна жінка розповіла про те, як їй було ніяково через власне тіло після того, як вона зрозуміла, що у неї ростуть груди тільки на лівому боці.

Бекка Батчер стверджує, що почала помічати, що розвивається лише з одного боку, і була змушена набивати ліфчик з іншого.

Скрін посту в TikTok
Скрін посту в TikTok

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У відео TikTok, яке набрало понад 250 000 лайків, Бекка пояснила: «Я помітила, коли в мене був період статевого дозрівання, що одна з моїх ц*цьок росла, а інша – ні. Я пішла до свого лікаря, і вона сказала: Ви ще не закінчили період статевого дозрівання. Все в порядку. Нічого страшного. Він зростатиме». На той час мені було 13 чи 14 років, але я знову пішла до своїх лікарів, коли мені було 16 чи 17 років. Вони знову сказали: «Ви ще не закінчили статевого дозрівання. Приходьте ще за кілька років». На той час це стало ще помітнішим. Мені доводилося набивати бюстгальтер шкарпетками, і я носила водолазку, щоб приховати це, бо я не хотіла, щоб хтось знав».

@beccabutcherx

Don’t tell her I do it on purpose 🤫

♬ original sound - 4Ms🖤

Жінка, яка прийняла свою асиметрію, щоб поділитися своєю історією з тисячами людей у ​​TikTok, розповіла своїм підписникам, що вона вдалася до власних розслідувань, які всі вказували на одну річ — синдром Поланда.

Синдром Поланда - це захворювання у людей, які народилися з відсутніми або недорозвиненими м'язами на одному боці тіла, що призводить до аномалій, які можуть вражати груди, плече, руку та кисть.

Вона передала цю інформацію своєму лікареві, який сказав їй, що він не може поставити їй цей діагноз, бо нічого про це не знає. Тому вона направила її до фахівця з грудей у ​​лікарні.

Скрін посту в TikTok
Скрін посту в TikTok

Але лікар, до якого її направили, теж нічого не знав про це, і вона пішла з мамою, відчуваючи себе збентеженою відсутністю доступної допомоги.

Проте, вона все ще не має офіційного діагнозу, але вона змирилася з цим, додавши: «Вони просто припускали».