Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, зараз готується 5-а ротація ПДМШ на Сході і, звісно, виснаження відчувається. Він підкреслює, що людина відчуває величезне вигорання і зменшення сил навіть без поранення. Намагаються вони вирішити цю проблему, каже експерт, за допомогою місячних ротацій, але все одно є люди, кістяк, який забезпечує постійну роботу ПДМШ.

«Або ти на війні, або ти вдома. Ти мусиш мобілізуватись і воювати. Ми маємо налаштуватися на марафон, бо той, хто очікує завтра чи післязавтра перемоги, потім впаде в депресію, я не бачу передумов, щоб завтра ми перемогли, хоча ми безумовно переможемо», - пояснює Геннадій Друзенко.

За його словами, наші медики рятують тих людей, яких, напевно, і в країнах із кращою медициною не врятували би. Експерт зазначає, що медики, можливо не такі яскраві, як штурмовики, але вони – на головному фронті, фронті за смертю.

«Я навіть жартую іноді, що апостол Петро настільки здивований роботою українських медиків, що позичив їм ключі від раю. Хлопці і дівчата в камуфляжах і білих халатах не пускають туди передчасно наших захисників», - каже Геннадій Друзенко.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шевельов розповів, чому насправді росія розпочала повномасштабну війну проти України.

Також Знай.ua писав про те, що Пономарьов розповів, чим російське суспільство відрізняється від українського.