Після вибуху на M6, де було чути чотири вибухи, Національне шосе Вест-Мідлендса повідомило, що "рух M6 на південь закрито".

Цю інформацію оприлюднили в одному з облікових записів у Twitter.

Твіттер-акаунт West Midlands National Highway прокоментував інцидент, написавши в Твіттері: «Рух M6 на південь між J3 (Ковентрі) та J2 (M69) закрито через загоряння автомобіля».

У повідомленні йдеться: «На місце події виїжджають співробітники екстрених служб та ДІБДР. Затримки починають збільшуватись у міру наближення, будь ласка, уникайте цього району, якщо це можливо, і передбачте додатковий час у дорозі».

Пожежні бригади працюють над гасінням пожежі
Пожежні бригади працюють над гасінням пожежі

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ
Показати ще

Один користувач Твіттера прокоментував інцидент, сказавши, що прокинувся від вибухів: «Прокинувся від величезних вибухів, до біса страшно».

Національне шосе Вест-Мідлендс опублікувало в Твіттері оновлену інформацію про інцидент, в якій йдеться: «М6, що йде на південь, залишається закритою між J3 і J2 через загоряння автомобіля. Пожежні бригади працюють на місці, щоб загасити полум'я. Якщо ви застрягли у перекритті, ми звільнимо рух наприкінці черги. Будь ласка, залишайтеся у своєму автомобілі та чекайте на вказівки».

Ця новина з'явилася після того, як водій вантажівки Asda врізався у два будинки, намагаючись виїхати з глухого кута заднім ходом.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у Миколаївській області внаслідок лісових пожеж у повітря потрапили шкідливі речовини.

Нагадаємо, розлючена пенсіонерка напідпитку побила стюардесу і помочилася на сидіння.