Індіфільм жахів «Вінні-Пух: Кров і мед» - це похмурий переказ класичної дитячої історії, в якому улюблені персонажі переосмислюються як кровожерливі маніяки-слешери.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Вінні-Пух: Кров і мед стане похмурою версією класичного мультсеріалу, в якому улюблені персонажі перетворюються на кровожерливих маніяків.

Щоб не плутати з веселою диснеївською версією жовтого ведмедя, що пожирає мед, режисер Ріс Фрейк-Уотерфілд бачить, як Пух і Пятачок вражаються після того, як Крістофер Робін кидає їх, щоб вступити до коледжу.

Кадри з фильму Вінні-Пух: Кров та Мед
Кадри з фильму Вінні-Пух: Кров та Мед

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Видно, як Крістофер приводить свою наречену зі свого першого підприємства назад у рідні місця його дитинства, де він упевнений, що друзі, яких він покинув, з нетерпінням чекають на його повернення.

"Вони повернулися до свого тваринного коріння. Вони більше не ручні, вони схожі на злісних ведмедя та свиню, які хочуть знайти видобуток", — сказав Різ.

І люди в Твіттері були так само схвильовані новим фільмом, а один користувач сказав, що фільм зруйнує чиєсь дитинство. Вони зазначив: "У мене є двоюрідна сестра, яка є великою шанувальницею Вінні-Пуха, і, побачивши цей трейлер, про боже, це назавжди зіпсує їй дитинство".

Кадри з фильму Вінні-Пух: Кров та Мед
Кадри з фильму Вінні-Пух: Кров та Мед

Інший вибухнув: "Цей фільм треба заборонити! і видалити!"

У фільмі розповідається історія про друга Вінні, Крістофера Робіна, який повернувся в Ліс Сотні Акров і виявив, що його найкраща плюшева іграшка та друзі Пуха зникли безвісти. Ситуація швидко змінюється на гірше, і починається пекло.

Графічні сцени вбивства гарантують, що вони переслідують своїх жертв, катують їх та зарубують сокирами до смерті.

Директор Рис сказав TMZ: "Людям це дуже подобається, і вони кажуть, що це найкраще, що коли-небудь було, а інші люди кажуть, що я руйную їхнє життя".

Продюсер Скотт Джеффрі додав: "Фанати Вінні-Пуха можуть залишити собі те, що вони вже мають. Це для різного типу людей, які хочуть іншого типу Вінні, тому якщо вам це не подобається, вам не потрібно його дивитися".

Як раніше повідомляв портал "Знай", "Resident Evil" від Netflix вже скасовано.