Ріанна зробила свій внесок, щоб допомогти персоналу відзначеного зіркою Мішлен ресторану Caviar Russe 1 вересня ввечері, допомагаючи прибратися після того, як вона та група друзів попросили команду залишатися відкритими після закриття, щоб вони могли перекусити пізно ввечері.

Новоспечена 34-річна мама була зручно одягнена в мішкуваті джинси, величезну футболку No Limit Records, туфлі на підборах зі шнурівкою та прикраси Tiffany & Co. для виходу до Нью-Йорку.

Ріанна, кадр із соцмереж
Ріанна, кадр із соцмереж

Джерело повідомляє, що красуня прибула до ікорного бару з групою з шести подруг, які, звичайно ж, насолоджувалися ікрою, а також шампанським та сашими до 2 години ночі.

Коли вони завершили вечір, співачка "Needed Me" була помічена, допомагаючи офіціанту прибирати та засувати барні стільці на місце, оскільки вона затрималася так пізно.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Останнім часом співачка досить часто з'являється на вулицях Нью-Йорка, часто на побаченнях з бойфрендом A$AP Rocky, уродженцем Гарлема, від якого у засновниці Fenty Beauty народився єдиний син, який народився у травні.

Минулого тижня пара була помічена в новій точці доступу Річі Аківи, ​​призначеної тільки для учасників, The Ned, де шпигун сказав, що вони виглядали "холодними та безперечно щасливими". А Ріанна виглядала приголомшливо.

Ріанна
Ріанна

Нагадаємо, що Ріанна готується до запуску косметики з кетчупу: заплати майже 1000 гривень і отримай червоний коржик в обличчя.

Раніше ми повідомляли, що статуя вагітної Ріанни затьмарила Арістотеля у легендарному музеї.