Про це він розповів на каналі «Легіст».

«Питання, які стосуються в цілому G20 і спільного комюніке, вони чітко кристалізовані по сферам, у яких ці дві наддержави (США і Китай – Ред.) будуть намагатися вибудовувати прагматичні відносини», - повідомив Андрій Вігірінський.

За словами аналітика, до цих сфер, у яких США і Китай, попри всі протиріччя, будуть вибудовувати відносини, належать продовольство й недопущення голоду у світі. Також, як наголосив Андрій Вігірінський, вони будуть співпрацювати в енергетичні сфері, зокрема щодо енергетичних ресурсів і зеленого переходу.

«Окремий блок, який у нас взагалі просто поза межами поля зору – монетарна політика, зокрема формування спільних фондів й інвестування. І ще окреме питання – це доступ до мереж і зв’язку. У цих сферах вони намагатимуться якраз і знаходити порозуміння, тому що ці сфери становлять глобальний інтерес», - заявив Андрій Вігірінський.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе розповів, як Європа прийшла до рішення визнати росію країною-терористом.

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Анатолій Якименко пояснив, чи становить Китай для росії загрозу.