На Новий рік кожен сам створює собі святковий настрій - їжею, вибором подарунків для близьких, прикрасою будинку. Перегляд фільмів також є невід'ємним атрибутом цієї світлої події.

Існує нестаріюча класика, така як "Один вдома", "Гаррі Поттер" та інші фільми. Проте переглядати їх щороку може набриднути. Є новинки, які обов'язково займуть особливе місце у вашому серці та подарують настрій перед святами.

Новий 2023 рік, фото: Знай.ua
Новий 2023 рік, фото: Знай.ua

Аромат кохання

Зустрівши ідеального хлопця у додатку для знайомств, письменниця з Лос-Анджелеса летить через всю країну, щоб здивувати його на Різдво, але дізнається, що її обдурили.

Незабутнє Різдво

Фільм із Ліндсі Лохан, яка несподівано повернулася до кіно. На різдво її героїня повністю змінить погляди життя через нещасний випадок і втрату пам'яті, але знайде кохання.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Різдво на двох

Кейт працює ельфом-аніматором у різдвяному магазині, але мріє співати на великій сцені та страждає від депресії. Впоратися з усім їй допомагає красень Том, який приховує велику таємницю і здається героїні надто ідеальним.

Раніше ми писали, позбавляємося неприємного запаху з термоса: допоможе те, що має кожна господиня на кухні

Як повідомляв Знай.ua, щоб взуття не промокало під дощем і снігом: простий секрет, який врятує ваші ноги і черевики