Одруженій парі, яка відчайдушно прагнула зачати дитину, сказали, що вони займалися інтимом неправильно... протягом чотирьох років.

Їм 26 і 24 роки, після багаторічних спроб все ж таки довелося звернутися за професійною консультацією. Регулярні статеві стосунки ніяк не призводили до результату. Про це повідомляє Mirror.

Інтим у ліжку, скріншот: Youtube
Інтим у ліжку, скріншот: Youtube

Медики в результаті виявили те, що в принципі важко було усвідомити багато років потому старанних спроб. Дружина була незайманою. Після цього вона зізналася, що інтим щоразу не приносив належного задоволення, це було боляче.

Вона щоразу відчуває "незвичайно сильний" біль, але терпить заради того, щоб завагітніти. Симптоми жінки наштовхнули лікаря на думку, що у неї може бути якесь гінекологічне захворювання. Але в ході обстеження було виявлено, що дружина незаймана.

Популярні новини зараз
"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Лікарка, спираючись на свій "досвід", оглянула анус жінки. У цей час, як стверджується, лікар дізналася, що пара помилково займалася анальним сексом протягом чотирьох років, що призвело до їх нездатності зачати дитину. У результаті їм подарували посібник із сексуальної освіти.

Пара показала своє інтимне життя синагозі
Пара показала своє інтимне життя синагозі

Вона також дала їм "рекомендації", перш ніж відпустити додому. Ці поради, схоже, допомогли, оскільки за кілька місяців надійшла звістка про вагітність.

"Чотири роки шлюбу, і ні чоловік, ні дружина не знали, як завагітніти. Пара настільки необізнана в загальних речах - це велика рідкість", - заявляє лікар.

Інтим, скріншот: Youtube
Інтим, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що парфум протримається 24 години: як затримати аромат на тілі довше, секретні способи.

Раніше ми повідомляли, що пенсіонерка, яка вмирає, знайшла жінку своєму чоловікові, поселила в будинку і стала з нею дружити.