Плями завжди з'являються не вчасно і псують настрій, проте навіть найстійкіші з них можна вивести за допомогою одного простого інгредієнта, який знайдеться у кожної господині на кухні.

Йдеться про простий крохмаль. Не має значення, картопляний або кукурудзяний. Він запросто допоможе позбавитися жирної плями на одязі, для виведення якого зазвичай доводиться докладати чимало зусиль і часу.

Крохмаль, скріншот
Крохмаль, скріншот

Спосіб максимально простий, його зможе повторити кожен. Варто зазначити, він працює не тільки на свіжих, а й на старих плямах, а також у тих випадках, коли навіть пральна машина безсила. Все завдяки тому, що інгредієнт вбирає весь жир.

Якщо на одязі свіжа пляма, на неї варто насипати щедру порцію сухого крохмалю, а потім злегка втерти в матеріал і залишити на 20 хвилин.Якщо забруднення не зникло, повторіть процедуру знову.

Популярні новини зараз
В школах з’являться нові класи: навчатимуться не всі "Росія здується": індійський астролог назвав місяць, коли в окупантів не залишиться сил на війну Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Щоб позбавитися старих плям необхідно нанести гарячий крохмаль, потім зверху накрити білою тканиною та обробити місце праскою. Якщо пляма не зникла, процедуру слід повторити знову, а після одяг можна сміливо прати в машинці із звичайним порошком або гелем.

Жирна пляма, фото woman.rambler
Жирна пляма, фото woman.rambler

Нагадаємо, що таргани втечуть назавжди: як швидко приготувати потужний засіб від цих "вусенів".

Раніше ми повідомляли, що очищення води у домашніх умовах: дієві способи, які виручать у складний момент.