Оливкова олія - один з найпоширеніших інгредієнтів, який використовується для підсмажування їжі, запобігання її прилипанню до сковорідки, надає аромату та зменшує прилипання.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяАле якщо ви, як і багато інших, часто тримаєте олію біля плити, є погані новини, повідомляє
На думку експертів компанії ZOE, що спеціалізується на здоров'ї кишківника, це насправді одне з найгірших місць для зберігання олії - співзасновники ZOE професор Тім Спектор і Джонатан Вулф поспілкувалися з Елізабет Бургер, яка продає високоякісну оливкову олію. Джонатан пояснив, що якщо ви хочете отримати максимум смаку та користі для здоров'я від високоякісної оливкової олії, ключовим моментом є те, як ви її зберігаєте, як ви її готуєте та як довго ви її споживаєте.
"З точки зору пляшки, найкращим є темне скло, і ви не повинні тримати її біля плити"
Як зазначає видання, під впливом світла олія окислюється і її смак змінюється. На думку експертів, проблема зберігання олії біля плити полягає в тому, що олія не є стабільною через перепади температури.
"Ви хочете тримати його там, де температура постійна. Тож подалі від плити, подалі від вікна, де температура буде досить сильно коливатися"
Віна також запропонувала інший варіант.
"Якщо ви можете зберегти її, ви завжди можете тримати її в шафі, можливо, там, де ви зберігаєте сіль, перець і таке інше"
Нагадаємо, рецепт легендарного печіва "Горішок".
Куди там Рошену, рецепт смачних бананових цукерок- детальніше на Знай.ua.
Раніше ми повідомляли, щоб не сушило потрібно 76 гривень, ціни на мінералки.