Безліч косметичних засобів та чищення у професіонала справляються з чорними цятками на обличчі, але не всі можуть їх собі дозволити.

А ось яйця, які теж допоможуть позбавитися вугрів, доступні кожному.

Яйце, фото ivona
Яйце, фото ivona

Знадобиться лише один білок яйця та серветка, щоб прибрати чорні цятки з обличчя. Такий бюджетний метод також допоможе звузити пори. Спочатку обличчя слід очистити і добре розпарити, далі злегка збити вилкою білок і нанести його пензликом на ділянки, де є чорні крапки.

Зверху приклейте шматочок серветки, а також додатково промажте яйце білком і дочекайтеся повного висихання. Серветку, що застигла, обережно зняти з обличчя і вмитися. Саме на ній залишиться весь бруд, який накопичився в порах. Однак не забудьте добре зволожити шкіру гелем.

Популярні новини зараз
Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив
Показати ще

Догляд за шкірою, фото Дзен
Догляд за шкірою, фото Дзен

Варто зазначити, що білок має абсорбуючі властивості, які можуть допомогти увібрати зайвий жир на шкірі. Це особливо корисно для тих, хто має жирну чи комбіновану шкіру. Також білок підтягує та роблять шкіру м'якою, гладкою.

Також ця частина яйця може допомогти зменшити появу дрібних зморшок та підтримати молодість шкіри.

Яйця, скріншот: Youtube
Яйця, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що огірки можна використовувати у догляді за шкірою та волоссям: унікальний овоч, що має дивовижні властивості.

Раніше ми повідомляли, що у 30 років виглядатимете на всі 50: чотири продукти, які псують і старять шкіру.

Також стало відомо, що прищі спіткають навіть у 40 років: що важливо зробити перед тим, як тренуватися в залі чи вдома.