Мері Беррі – справжня королева випічки, відома своїми смачними та простими рецептами. Її банановий хліб – один із найпростіших і найсмачніших десертів, що не вимагає багато зусиль.

Просто змішайте інгредієнти та випікайте в духовці. Чому варто скуштувати банановий хліб від Мері Беррі? Ви можете насолоджуватися цим хлібом у будь-який час. Це може бути перекус чи сніданок. Він поєднує корисні властивості бананів і не містить шкідливих добавок, які можна знайти в комерційних продуктах.

Банановий хліб. Кадр із відео на ютубі
Банановий хліб. Кадр із відео на ютубі

Як приготувати банановий хліб за рецептом Мері Беррі?

Щоб приготувати цей простий і смачний хліб, вам знадобиться форма для випікання розміром приблизно 17x9x9 см або подібна. Ось список інгредієнтів, які вам знадобляться:

Популярні новини зараз
Подорожчання буде нестерпним: українцям радять робити запаси – по 10 кіло не менше Влаштуватися на роботу після повістки від ТЦК: що треба знати Увага для всіх, хто має газові плити: Газмережі терміново звернулися до українців через холоди Українцям доплатять 20% до пенсії: хто у списках на підвищення
Показати ще
  • Вершкове масло - 100 г
  • Цукрова пудра – 175 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Стиглі банани – 2 шт.
  • Борошно - 225 г
  • Розпушувач – 1,5 ч. л.
  • Молоко – 2 ст. л.

Вершкове масло та борошно / фото: Pixabay
Вершкове масло та борошно / фото: Pixabay

Приготування:

1) Підготуйте форму для випічки та духовку: змастіть форму для випікання жиром і вистеліть її антипригарним деком для печива. Розігріти духовку до 180 °C або розігріти газову поверхню рівня 4.

2) Підготуйте інгредієнти: дістаньте вершкове масло з холодильника, щоб воно розм'якло. Тим часом розімніть банани в пюре.

3) Приготуйте тісто: покладіть усі інгредієнти у велику миску. Змішуємо міксером протягом 2 хвилин або добре перемішуємо лопаткою, доки тісто не стане однорідним.

4) Випікаємо: Викладіть тісто у підготовлені форми та розрівняйте поверхню ложкою. Випікайте приблизно 1 годину, поки|доки| банановий хліб не підніметься і не стане золотисто-коричневим.

5) Охолодження: Дайте хлібу охолонути у формах кілька хвилин, а потім обережно виймайте. Зняти пергамент і повністю охолодити на ґратах.

6) Подача: нарізати на шматочки бажаної товщини. Подавати із вершковим маслом або джемом.

Банановий хліб. Кадр із відео на ютубі
Банановий хліб. Кадр із відео на ютубі

Цей банановий хліб – завжди бажаний додаток до меню!

Нагадаємо, рецепт смачного сирного печива всього за 10 хв.

Рецепт легендарного печива "Горішок", смак дитинства - докладніше на Знай.ua.

Раніше ми повідомляли, рецепт смачних бананових цукерок , які не зашкодять фігурі.