Ось кілька простих і корисних порад, які допоможуть зберегти ваш одяг у гарному стані якомога довше.

Пальто, джемпери, штани, блузки - неприємні катишки можуть з'явитися на будь-якому одязі. Неважливо, наскільки вони дорогі або з якого матеріалу виготовлені. Як інформує Ukr.Media, маленькі грудочки волокон можуть швидко зіпсувати зовнішній вигляд вашого одягу, тому ось кілька порад, як зупинити цей процес і зберегти одяг в ідеальному стані.

Фото з магазину одягу в Якутії. Фото: Twitter
Фото з магазину одягу в Якутії. Фото: Twitter

Перевіряйте етикетки на одязі: уважно читайте рекомендації виробника на етикетці. Висока температура води та надмірна швидкість віджиму можуть серйозно пошкодити тканину. Волокна стануть тоншими, пухнастішими і з'являться неприємні катишки.

Слід бути обережними при пранні: навіть при ручному пранні уникайте сильного тертя, особливо під час віджиму. Це допоможе запобігти утворенню складок на тканині.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Використовуйте рідкі миючі засоби: рідкі миючі засоби дбайливо ставляться до волокон і не пересушують їх, не роблять жорсткими та крихкими. Додавайте ополіскувач для білизни під час прання, щоб пом'якшити тканину та покращити відчуття від неї.

Захищайте одяг від тертя: Уникайте тертя одягу об сумки та рюкзаки під час носіння. Саме тут найімовірніше утворюються грудки.

Регулярні перевірки: Регулярно перевіряйте, чи не з'явилися грудочки. Якщо ви помітили їх на ранній стадії, видаляйте їх обережно, щоб не пошкодити тканину.

Дотримуючись цих простих порад, ви зможете продовжити термін служби вашого улюбленого одягу і зберегти його гарний вигляд.

Одяг. Фото: скрін youtube
Одяг. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, 5 ознак, що ваші парфуми вам не підходять.

Що буде, якщо проткнути здуту батарею смартфона- детальніше на Знай.ua.

Раніше ми повідомляли, навіть старі плями підуть, як за допомогою крохмалю випрати жирні сліди.