Якщо ви шукаєте автомобіль на вторинному ринку і маєте 300 000 гривень, ось кілька рекомендацій від експерта. З цим бюджетом не варто розраховувати на дорогі марки на зразок BMW або Audi, оскільки вони можуть вимагати значних додаткових витрат на ремонт.

Натомість зверніть увагу на більш доступні та надійні моделі.

Рено Логан

Цей автомобіль вирізняється своєю надійністю та дешевизною в обслуговуванні. Рено Логан (або його аналог Sandero) – добрий вибір, якщо хочете отримати машину, яка служитиме довго і без проблем. Моделі 2017-2020 років із автоматичною коробкою передач будуть в ідеальному стані.

Nissan Almera / фото: Wikipedia
Nissan Almera / фото: Wikipedia

Популярні новини зараз
"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати
Показати ще

Nissan Almera

Альмера – це просторий та надійний автомобіль. Він добре підходить для тих, хто планує їздити багато, тому що ресурс машини дає змогу проїхати 300-400 тисяч кілометрів без великих поломок. У цьому бюджеті можна знайти модель 2012-2013 років у хорошому стані.

Volkswagen Polo
Volkswagen Polo

Фольксваген Поло

Фольксваген Поло п'ятого покоління теж буде чудовим вибором. Це міцний та надійний автомобіль, який не потребує частого ремонту. В рамках 300 000 гривень можна знайти Polo 2012-2013 років без пробігу таксі і з пробігом близько 150-200 тисяч км.

Peugeot 407 / фото: RIA.com
Peugeot 407 / фото: RIA.com

Пежо 407

Пежо 407 не такий популярний, але він може бути гарним варіантом, якщо знайти модель у хорошому стані. Шукайте автомобілі 2008-2009 років із 2,0-літровим бензиновим двигуном. При правильному догляді Пежо 407 служитиме довго.

Ці автомобілі пропонують гарне поєднання надійності та доступної вартості обслуговування.

Нагадаємо, навіть у дощ проїде 35 км: виставлений на продаж унікальний електрокар, який можна не заряджати

Раніше ми писали про те, що АЗС почали змінювати ціни після зростання акцизів: яке паливо дорожчає

Крім того, Знай.ua повідомляв, водіям встановили нові вимоги до авто: штрафуватимуть через одного