Рейс Delta з Атланти до Барселони змушений був повернутися назад і здійснити екстрену посадку після того, як один із пасажирів "проносився прямо по всьому літаку", не встигнувши добігти до туалету.

Літак Airbus A350 пролетів дві години трансатлантичного перельоту з Джорджії до Іспанії... але це не зупинило пілота, який вирішив повернутись через фекальну катастрофу. Про це повідомляє New York Post.

Літак, кадр з відео
Літак, кадр з відео

"Це питання біологічної небезпеки", - заявив пілот диспетчеру повітряного руху.

Особа пасажира залишається невідомою, але пасажири та екіпаж були перенаправлені, і рейс DL194 нарешті долетів до Барселони о 5:10 вечора наступного дня – на 8 годин пізніше запланованого, згідно з Flightradar24.

Популярні новини зараз
Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади "Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Невідомо, чи був на борту літака пасажир, який мав проблеми з проносом, коли він приземлився в Іспанії. Після приземлення в Атланті бригади прибиральниць змогли продезінфікувати літак, оскільки записи польотів показують, що його використали для іншого рейсу.

Представники Delta підтвердили, що у літаку стався "випадок медичного характеру", і його довелося направити до Атланти для прибирання. Проте компанія не уточнила, що саме сталося.

Салон літака, скріншот: YouTube
Салон літака, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що заварний крем перетворив інтим на жах: дівчина вирішила здивувати коханого.

Раніше ми повідомляли, що більшості людей і не снилося: для кішок влаштовують розкішні круїзи, щоб вони помилувалися заходом сонця.

Також стало відомо, що 650 авантюристів завершили 9-місячне плавання океаном: їх враження після довгого круїзу.