Мало хто сперечатиметься, що є "боси", з якими дуже складно налагодити контакт. У цьому випадку справа не лише у високих вимогах, а й у тому, що вони можуть свідомо маніпулювати ситуацією та розпалювати конфлікти. Астрологічні експерти впевнені, що це пов'язано з властивостями, які залежать від знаку Зодіаку.

Згідно з однією з концепцій, найгіршими керівниками вважають Козерогів, Дів, Скорпіонів, Близнюків та Львів. Вони схильні до авторитаризму і впевнені, що знають усе найкраще.

Крім того, уродженці цих знаків нікому не вибачають помилок і дуже мстиві.

Сузір'я Козерога - арт, скріншот: YouTube
Сузір'я Козерога - арт, скріншот: YouTube

Сузір'я Козерога

Уродженці цього знаку зодіаку впевнені, що всі мають працювати понаднормово, причому абсолютно безкоштовно. Від таких керівників премій співробітники не дочекаються: вони «мотивують» методом батога, а не пряника і можуть штрафувати за помилки.

Популярні новини зараз
"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади
Показати ще

Сузір'я Діви, скріншот: YouTube
Сузір'я Діви, скріншот: YouTube

Сузір'я Діви

Діви - справжні перфекціоністи, у яких все має бути ідеальним. Уродженці знака дуже уважні до деталей, і жодна помилка підлеглих не буде непоміченою. Вони можуть виводити співробітників постійними претензіями та будуть впевнені у своїй правоті.

Сузір'я Скорпіона, скріншот: YouTube
Сузір'я Скорпіона, скріншот: YouTube

Сузір'я Скорпіона

У Скорпіонів дуже високі вимоги до себе та інших. Підлеглим важко відповідати стандартам уродженців знака. Крім того, вони можуть йти по головах задля досягнення цілей та будувати підступи за спиною колег. Докорів совісті вони не відчують.

Сузір'я Близнюків, скріншот: YouTube
Сузір'я Близнюків, скріншот: YouTube

Сузір'я Близнюків

Близнюки бачать кожну помилку і не втрачають можливості підлеглим вказати їхнє місце. Уродженці знаку люблять принижувати інших, щоби самоствердитися. Вони з тих керівників, які відриватимуться на співробітників через особисті проблеми.

Сузір'я Лева, скріншот: YouTube
Сузір'я Лева, скріншот: YouTube

Сузір'я Лева

Леви можуть бути дуже авторитарними – вони нікого не слухають та не сприймають критики. Уродженці знака впевнені, що вони гідні замилування, і якщо хтось поставить під сумнів їхню можливість – стане головним ворогом. Леви ніколи не визнають помилок.

Нагадаємо, "ПриватБанк" не повертає гроші загиблого бійця: "Просто привласнює собі...".

Раніше повідомлялося, з ними дружити та будувати стосунки складно: 3 знаки Зодіаку від яких підтримки не дочекатися.

Також, ретроградний Уран посилить місячне затемнення 18 вересня: на які знаки повиляє і що заборонено робити до 2 жовтня.