Осінь - сезон, коли шкіра потребує особливого догляду, після літа шкіра стає сухою, втрачає еластичність і потребує більше живлення.

Саме тому б'юті-експерти рекомендують подбати про шкіру в цю пору року і додати живильні маски до своїх ритуалів догляду за шкірою. Обирайте правильні продукти, які нададуть вам необхідну підтримку, щоб ваша шкіра виглядала свіжою та здоровою, інформує Ukr.Media.

Маска для обличчя, кадр з відео
Маска для обличчя, кадр з відео

Експерти з догляду за шкірою рекомендують додати живильні маски до вашого осіннього режиму догляду за шкірою. Восени шкіра, як правило, сухіша і потребує більше вологи та поживних речовин. Колагенові маски - один з найкращих варіантів осіннього догляду, адже колаген допомагає зберегти пружність і свіжість шкіри, а також покращує її зовнішній вигляд.

Догляд за обличчям, фото championat
Догляд за обличчям, фото championat

Популярні новини зараз
З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Також варто звернути увагу на косметику, що містить морські компоненти. Морські компоненти подібні до нашого організму на молекулярному рівні, що робить їх ідеальними для забезпечення шкіри важливими компонентами. Наприклад, омега-3 жирні кислоти допомагають розгладити зморшки та покращити текстуру шкіри.

Пам'ятайте, що вибір засобів залежить від типу вашої шкіри. Якщо у вас є специфічна проблема, краще проконсультуватися з фахівцем і розробити індивідуальний план догляду.

Нагадуємо, забудьте про чорні цятка, бюджетна маска із яєць швидко позбавить проблем.

Огірки можна використовувати у догляді за волоссям та шкірою- більш детально на Знай.ua.

Раніше ми повідомляли, який фрукт допоможе вам отримати гладку шкіру.