Вже цієї неділі, 22 вересня 2024 року о 13:44 за Києвом часу відбудеться осенне рівнодення або свято Мабон.

Традиція відзначати свята Колеса року набула масового поширення відносно нещодавно, але, за твердженням багатьох прихильників цих свят, історично вони відзначалися стародавніми кельтами.

День осіннього рівнодення
День осіннього рівнодення

Мабон - це свято врожаю, що відзначається в осіннє рівнодення. За нинішніми традиціями на столі має бути випічка та плоди врожаю. Причому врожаю, частково зібраного своїми руками. Шарлотка – популярна випічка у це свято, бо практично кожен може зібрати яблука своїми руками.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Шарлотка з яблуками, скріншот з відео
Шарлотка з яблуками, скріншот з відео

Ще цього сильний енергетично день добре проводити різні ритуали. Наприклад, можна зробити приношення для парфумів біля вашого будинку. Для цього купіть хліб круглої форми або у формі кіски - обов'язково свіжий і ароматний - яблука, кукурудзу та інші дари осені серед овочів та фруктів, пілить у найближчий до вашого будинку парк або сквер і покладіть дари під дерево зі словами подяки духам за захист. Після цього вас захищатимуть ще сильніше.

Також є 3 відомі ритуали на 22 вересня для залучення любові та фінансів.

Закохана пара, фото: Знай.ua
Закохана пара, фото: Знай.ua

Для проведення ритуалу радять позбутися негативних думок. Думати варто про те, що люди проситимуть у Вищих сил. У день осіннього рівнодення залучити фінансову удачу можна за допомогою гаманця та купюр. Для цього перед 22 вересня слід викласти всі гроші з гаманця, вночі почати складати їх назад, при цьому примовляючи такі слова:

"Скільки купюр потрапляє, стільки грошей додає. Нехай обходять стороною негоди, залучаю до хати статки та щастя".

Після сказаних слів гаманець кладуть біля подушки і лягають спати.

Гроші. Кадр з ютуба
Гроші. Кадр з ютуба

Щоб залучити фінансовий успіх, радять зробити 22 вересня наступний ритуал. Взяти монети та почати говорити такі слова:

"Монети до монет, успіх до успіху, залучаю достаток та щастя".

Монети кладуть на підвіконня та не прибирають протягом місяця.

Монети. Фото: скрін youtube
Монети. Фото: скрін youtube

Ритуал на порятунок від боргів

Осіннє рівнодення вважається часом сили, коли практично кожна людина може змінити свою долю та удачу. Також цієї доби можна провести особливий ритуал, який допоможе позбутися боргів. Щоб не було проблем із фінансами, 22 вересня миють стать, примовляючи такі слова:

"Вимиваю підлогу від невдач, залучаю щастя та багатство".

Підлогу миють у кожній кімнаті. Монети залишають у відрі та ставлять у затишне місце.

Миття підлог, скріншот з відео
Миття підлог, скріншот з відео

Особливий ритуальний обряд на кохання 22 вересня

Ритуал на любов до осіннього рівнодення: його роблять як заміжні жінки (щоб зміцнити відносини), і ті, хто тільки будує відносини. У ніч із 22 на 23 вересня 2024 року у прозору склянку набирають до країв проточної води та залишають до ранку. На світанку розпускають волосся, одягаються в новий білий одяг і тричі читають змову, тримаючи склянку в руці:

"Встану я на зорі, умоюсь, білою хусткою втруси, піду на подвір'я, з двору на вулицю, встану посередині та три рази обернуся. Скличу трьох чудовиськ. Перше чудовисько - огнище. Друге чудовисько - водиця. , збирайтеся! — закричу. Прилетять, спитають: — Чого треба? алу. Щоб тому рабові Божому (ім'я річок) ніч не спати, за вином не пити, без мене, раби Божої (ім'я річок), вік не жити.

Воду потім зливають у скляну пляшку і носять із собою. Деякі езотерики рекомендують додати цю воду в чай ​​або їжу коханого чоловіка.

Закохані, фото: Pinterest
Закохані, фото: Pinterest

Нагадаємо, що тільки скажеш - відразу погано , погано тягнеться: чому в народі не люблять вираз "на здоров'я".

Раніше ми повідомляли, що якщо у церкві буваєте рідко: 5 головних правил поведінки у храмі.