Двоє друзів з Великобританії влаштували незвичайну 6-денну подорож на тандемному велосипеді, проїхавши 260 миль (418 км) абсолютно голими. Ніл Кокс, 36 років, і його приятелька Джей Антік, 25 років, обоє є натуристами і люблять проводити час без одягу.

Цього разу вони вирішили насолодитися природою південного заходу Англії у оголенні. Їхній маршрут почався в Глостері і завершиться в Лендс-Енді, Корнуолл, проходячи через Брістоль, Гластонбері та інші міста. Про це пише New York Post.

"Це не сексуально – у мене є дівчина, з якою я зустрічаюся 10 років, і вона не проти того, щоб я вирушав у поїздки з іншими жінками, тому що знає, що це корисно і нічого не відбувається", – розповідає Ніл.

Ніл та Джей / фото: New York Post
Ніл та Джей / фото: New York Post

На своєму шляху вони не тільки каталися на велосипеді, а й відвідували бари, магазини та кемпінги, викликаючи здивування та посмішки.

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Реакція людей на їхню наготу виявилася в основному позитивною, особливо в Гластонбері, де місцеві жителі навіть дякували їм за сміливість. У Брістолі до них поставилися спокійно, що, за словами Ніла, було саме тим, чого вони хотіли.

"Куди б ми не поїхали, люди дійсно оглядаються – я думаю, деякі просто приголомшені, побачивши двох людей на велосипеді. Тому їм ще смішніше бачити двох голих людей на велосипеді."

Ніл та Джей / фото: New York Post
Ніл та Джей / фото: New York Post

"Після того, як ми пройшли через Гластонбері, ми одяглися - але тільки тому, що було вітряно і лив дощ!", – розповів Ніл.

Самі мандрівники впевнені, що їхня мета в тому, щоб показати: всі тіла прекрасні, і немає нічого поганого в природній наготі.

"У світі багато проблем з образом тіла, і якщо ми можемо зробити щось, щоб змусити людей думати, що всі тіла в порядку, то це добре. Це був хороший поворотний момент для мене з точки зору мого власного образу тіла та впевненості у собі", – сказала Джей.

Ніл та Джей / фото: New York Post
Ніл та Джей / фото: New York Post

"Я десь чув, що, як стверджується, ширше знайомство з несексуальною наготою може вплинути на самооцінку інших. Я думаю, що це завжди добре в наш час. Я почуваюся щасливішим і меншим. напруженим, коли я голий. І більшість людей, здається, підтримують це."

Нагадаємо, блогерка з найбільшим розміром грудей розкрила, як їй живеться з таким "скарбом"

Раніше ми писали про те, що "Я сліпий...": Melovin зізнався, за що його вважають "кінченим"

Крім того, Знай.ua повідомляв, зранку болить голова не тому, що ви не хочете на роботу: популярні причини про які ви і не здогадувалися