Яблука справді можуть довго зберігатися, але лише за правильних умов. Інакше запаси можуть не дожити до холодів.

Найголовніше - не залишати фрукти на кухонному столі або будь-якому іншому відкритому місці.

Яблука. Фото: скриншот Youtube
Яблука. Фото: скриншот Youtube

Потрібно вибрати темне, вологе та прохолодне середовище, ідеально від -1 градуса до +1 градуса. У таких умовах яблука залишатимуться довше свіжими, соковитими та ароматними. Місця для зберігання: холодильник, гараж або підвал, якщо там тримається дуже низька температура.

Також яблука можна залишити на балконі тільки якщо він у вас утеплений. Помістіть плоди в пластмасові або картонні ящики в один максимум два шари. Бажано попередньо загорнути кожне яблуко в папір. Також можна скласти яблука у поліетиленові пакети та щільно зав'язати їх. Складіть їх у коробку і закрийте, щоб на них не потрапляло сонячне світло.

Популярні новини зараз
Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців Гени, які передає тільки мама: як вона формує характер і емоційний стан дитини Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине
Показати ще

Груші та яблука, фото ogorodnik
Груші та яблука, фото ogorodnik

Дозрівання яблук продовжується навіть після того, як їх зірвали з дерева. Холодні температури допомагають уповільнити цей процес, а значить вибрати потрібне місце. Крім того, яблука сприяють дозріванню інших фруктів, тому зберігайте їх окремо.

Яблука, фото biznes-plan
Яблука, фото biznes-plan

Де і як правильно зберігати банани. Неправильне зберігання псує фрукт.

Раніше ми повідомляли, що оливкова олія буде свіжою і запашною: як правильно зберігати.

Також стало відомо, що огірки із помідорами – смертельне поєднання? Українцям усе пояснили. Приправи можуть проводити його користь.