Розпочнеться тиждень із тригону Меркурія та Урану — періоду осяянь, творчих досягнень, інтуїтивних здогадів та розкриття таємниць.

Опозиція Меркурія та Нептуна принесе небезпеку потрапити вод вплив деструктивних ідей чи шахрайських схем. 26 вересня Меркурій утворює тригон із Плутоном, який особливо сприятливий для пошуку втрачених речей та прийняття важливих ділових рішень.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest

У понеділок та вівторок у Риб будуть труднощі у діловому житті. У деяких закінчиться крахом справа, над якою вони працювали останній місяць. Вибирати їм самим – змиритися із поразкою чи боротися. З середовища можна успішно позбутися тривожних і неприємних обставин у житті. Можна розплатитися з боргами, залишити позаду тривожну небезпеку, зробити планову операцію, якою Риби побоюються. Складати план цих дій найкраще у четвер та п'ятницю. Вихідні добре підходять для поїздки за кордон, спілкування в Мережі та філософських роздумів.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Популярні новини зараз
Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло Найталановитіші люди народжуються під цими знаками Зодіаку: які 3 сузір'я вирішують усе Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці
Показати ще

Водоліям тиждень принесе успіх у спілкуванні. Це буде незабутня, а в деяких і дуже важлива подія: початок вдалої співпраці, підписання контракту, весілля. Окрім цієї події будуть й інші. У понеділок та вівторок краще відпочивати. Потрібно берегти сили та не братися за нові справи. Зате якщо успіх прийшов сам собою, не потрібно від нього відмовлятися. З середи починається Місячний місяць, який Водолії мають присвятити духовному зростанню та розширенню кругозору. Багато Водоліїв побувають за кордоном або хоча б знайдуть друзів із різних куточків світу в Мережі. У середу Водолії можуть відчувати деяку внутрішню невпевненість у своїх поглядах. Але з четверга вони краще уявлятимуть, чому хочуть присвятити цей місяць.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Понеділок подарує Козорогам приємне спілкування з друзями здалеку, поява нових друзів, які живуть далеко, допомога друзів у поїздці за кордон. Вівторок найкраще присвятити відпочинку. З середи починається місяць, протягом якого найкраще розвиватимуться ділові сторони життя. Можна опанувати нові прийоми в професії, закінчити курси, перемогти в конкурсі, стати одним з найважливіших співробітників і навіть отримати підвищення. У середу Козороги будуть дещо розгублені у ділових питаннях, тому за всі важливі справи та розмови треба братися у четвер та п'ятницю. Вихідні корисно подарувати друзям. У неділю буде цікава дружня зустріч, знайомство чи вестиме від друга.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Для Стрільців це тиждень несподіванок. Перед ними раптово відкриються нові можливості та з'являться нові справи. У понеділок не завадить зайвий раз з'їхати перед начальством з виконаною роботою. Вівторок підходить для завершення роботи та відпочинку. У середу буде складно розібратися у стосунках із друзями. Можна не поспішати – темі дружнього спілкування у Стрільців буде присвячено весь Місячний місяць, тож час знайти друзів та з'ясувати, налагодити чи вибудувати стосунки ще буде.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Скорпіонам зірки радять провести початок тижня із друзями. У вівторок може погіршитись самопочуття. Якщо зі здоров'ям все гаразд, то вже до вечора середи Ви відчуєте себе краще. З середи починається Місячний місяць, ідеальний для стаціонарного лікування. Іншим Скорпіонам рекомендується знизити навантаження, більше бувати вдома, у тиші та спокої, відпочити у санаторії. Крім того, протягом місяця Скорпіони зіштовхнуться із таємницями та інтригами. Деякі речі відбуватимуться з прихованих від Скорпіонів причин. У неділю Скорпіони будуть активні та товариські, їм потрібно придумати заздалегідь, ніж зайняти себе цього дня.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Ваги з вівторка постійно опинятимуться в центрі уваги. У вівторок це ще може стати для них несподіванкою, вони будуть не готові і до припливу сил та оптимізму, до підвищеної уваги оточуючих. Терези будуть дуже легко йти на поводу в інших. Зате з четверга у їхньому характері посиляться самодостатність та гордість. Вони будуть самі собі авторитетом. Їм потрібно зосередитися на розкритті своїх талантів, досягненні своїх цілей, відмові від нав'язаних їм планів. Також добре вдаватимуться справи, що несуть популярність. Прекрасно складеться все, що стосується турботи про зовнішність.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest

У вівторок ви можете відчути себе не при справах. Від Вас мало що залежатиме, на Вас менше звертатимуть увагу. Щоб настрій не впав, Дівам потрібно пам'ятати про те, що їх не покинула і, як і раніше, дарує свою силу Венера, а це несе за собою щастя у коханні, мистецтві та питаннях моди та краси. Крім того, з середи починається Місячний місяць, який корисно присвятитиме матеріальним питанням: грошам, заробітку, покупкам, рукоділлям. Крім того, період хороший для того, щоб набиратися сил. А з неділі у сферу інтересів Дів також потраплять навчання, поїздки, зустрічі зі знайомими.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Львів чекають несподіваних успіхів у багатьох сферах життя. У понеділок вони зайняті матеріальною стороною життя: заробітком, покупками, отриманням подарунків. З вівторка у них розпочнеться дуже рухливе життя. У вівторок на спілкування та пересування у них буде не надто багато сил, але обставини змусять бути активними. У середу бажано не говорити ні з ким про важливі речі та не робити нічого серйозного – Леви будуть трохи "не в собі" під впливом емоцій та імпульсивних бажань. А з четверга починається чудовий час для спілкування, прогулянок, навчання, збору інформації, оформлення документів та покупки транспорту.

Рак

Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Раки в понеділок та вівторок будуть розгублені та метушливі. У них майже не буде сил, їм відпочити, але справи змусять їх метушитися, бігати, зустрічатися з людьми і вирішувати різні питання. Вони стануть справжніми домосідами. Їх хвилюватимуть і дрібниці, і важливі справи щодо будинку: ремонт, новосілля, стосунки з ріднею, покупки для дому. Вже цього тижня вони з'являться грандіозні плани того, що потрібно зробити найближчим часом. Раки будуть зайняті обдумуванням домашніх справ та першими рухами у цьому напрямку до вихідних. А на вихідних вони зможуть відпочити – на них чекає якась розвага.

Близнюки

Близнята, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Близнята, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Близнюкам у понеділок і вівторок зірки радять більше бувати вдома, відпочивати в домашній обстановці, закінчувати роботу, що не вимагає великих зусиль. З середи починається місяць, протягом якого найбільшу увагу потрібно приділити самореалізації. Потрібно займатися лише тим, що приносить радість. Особливо вдалий цей період буде творчим людям. Також важливе місце у житті Близнюків займуть діти, спорт та кохання. У жінок зросте можливість зачаття. З неділі Близнюки поєднують відпочинок та роботу – не тому, що потрібно, а тому, що робота також стане їм цікавою. На деяких чекає роман із колегою.

Телець

Телець, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Телець, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Тільцям у понеділок не завадить відпочити. Така нагода у них буде. Щоправда, не надто очевидна – ніхто не наполегливо зазиватиме Тельців у гості чи на вечірку. Але якщо Телець подивиться на всі боки, то знайде або компаньйона для прогулянки парком, або рекламу цікавої виставки, або ще щось, пов'язане з відпочинком. Вівторок можна присвятити наведенню порядку вдома та на роботі, останнім штрихам у вже закінченій роботі. У середу може погіршитись самопочуття. Також відчуватиметься розгубленість у ділових питаннях. Другу половину тижня найкраще присвятити новому етапу у роботі та початку лікування чи оздоровлення.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Овен, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Овнам у понеділок та вівторок потрібно обережніше захищати свої переконання – вони можуть виявитися пішаками у чужій грі. Натомість у понеділок потрібно навести порядок вдома та на робочому місці, а у вівторок відпочити та зробити якісь прості та легкі процедури для оздоровлення. Середовище буде напруженим у питаннях взаємин. Овни заплутаються у своїх бажаннях. Друга половина тижня пройде набагато рівніше. На багатьох чекає запрошення на свято чи якусь розвагу. Взагалі-то, цей успіх був поруч із ними від початку тижня.

Нагадаємо про гороскоп на вересень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Овнів, стара проблема Близнюків та суперечки Скорпіонів.

Раніше ми повідомляли, що не осінь, а казка: 4 знаки Зодіаку, яких викуповує на щастя восени-2024.