Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які намагаються підтримувати чистоту у своїх оселях, є дуже корисна інформація про те, як прибрати неприємний жовтий наліт на сантехніці. Важливо пам'ятати той факт, що чим швидше ви почнете боротьбу з цією неприємністю, тим легше буде її позбутися.

Для боротьби з нальотом можна використати звичайні засоби. Для простого та ефективного методу боротьби вам знадобляться сода, губка, захисні рукавички та засоби для миття посуду.

Про цей спосіб розповів один із українських блогерів, який часто ділиться побутовими порадами у соціальних мережах.

Чистка сантахники, скриншот: YouTube
Чистка сантахники, скриншот: YouTube

Для початку потрібно зволожити забруднену поверхню. Далі слід змішати соду та засіб для миття посуду в рівних пропорціях. Суміш, що вийшла, нанести на забруднену ділянку і залишити на 10-15 хвилин.

Популярні новини зараз
У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші
Показати ще

Після цього можна приступати до очищення, використовуючи м'який бік губки. Важливо після миття раковину ополоснути чистою водою і витерти сухою ганчіркою.

Чищення сантехніки, скріншот: YouTube
Чищення сантехніки, скріншот: YouTube

Якщо на змішувачі залишилися сліди, слід використати ще один спосіб. За допомогою суміші зі столового оцту та чистої води (пропорції – 1:1) можна легко видалити ці сліди. Зокрема, потрібно протерти раковину паперовим рушником.

Такий метод чищення не тільки допоможе вам впоратися з нальотом на сантехніці, але й зробить процес збирання більш ефективним та швидким.

Нагадаємо, засмічення в унітазі піде за 15 хвилин: як вам у цьому допоможе пакет, стародавній лайфгак.

Раніше повідомлялося, це роблять практично щоранку, а потім витрачають купу грошей на сантехніка: заборони для кавової гущі.

Також, унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господинь.