У Великій Британії сталася трагічна подія: померла 33-річна мати п'яти дітей на ім'я Еліс Делсі Пріт Вебб. Вона померла після того, як зробила популярну косметичну процедуру — рідку підтяжку сідниць, що стала модною серед знаменитостей. Ця процедура включає введення гіалуронової кислоти та дермальних наповнювачів у сідниці, щоб створити бажаний контур тіла.

Еліс, косметологиня з заходу Великої Британії, вирішила зробити процедуру за 2 500 фунтів (близько 137 тисяч гривень), яка триває близько години. Проте, втручання провів некваліфікований лікар без медичної освіти.

Поліція Глостершира розслідує раптову смерть Еліс, арештувавши двох осіб, причетних до процедури. Її смерть викликала резонанс, оскільки Еліс залишила п’ятьох дітей: 15-річну Делсі, 13-річну Пріт, 12-річну Грейсі, 10-річну Найлі та семирічну Кларі, які тепер змушені справлятися з втратою матері.

Популярні новини зараз
Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання "Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року
Показати ще

Еліс стала першою британкою, яка померла після рідкої підтяжки сідниць, незважаючи на попередження експертів про ризики таких процедур. Ештон Коллінз з організації Save Face підкреслював, що рідка підтяжка не є безризиковою альтернативою хірургії, як це часто стверджують у соцмережах.

Нагадаємо, батько підмовив 14-річного сина на пограбування, а в суді вирішив здати дитину: "Він був із пістолетом..."

Раніше ми писали про те, що 5 нових фільмів з українського кіно, які точно не залишать вас байдужими

Крім того, Знай.ua повідомляв, Сергій Шапран: хто прикриває ділка, який підім'яв під себе бізнес піску