Всі ми зараз знаходимося в коридорі затемнень, який розпочався 18 вересня з часткового Місячного затемнення та закінчиться 2 жовтня – Кільцевим сонячним затемненням.

Звісно, ​​цього дня буде викид енергії, яка вплине на всіх без винятку. Особливо це відчують звичайно ж Терези та Овни.

Сонячне затемнення, скріншот: YouTube
Сонячне затемнення, скріншот: YouTube

Відбудеться воно 2 жовтня о 21:45 (gmt+3) у 10⁰ знаку Терези, де Сонце має статус падіння. Це затемнення відноситься до серії Сароса 8S, яка пов'язана з перенапругою своїх сил травмами.

Затемнення традиційно приносить із собою конфлікти, нерозуміння, недомовленість та сплеск негативних емоцій. У цей напружений час важливо залишатися віч-на-віч із собою, розслаблятися і намагатися абстрагуватися від дратівливих факторів. Затемнення програється на осі Овен-Терези. Це означає, що торкнуться саме партнерських відносин - від любовних до робочих і дружніх. Багато розлучень та розривів. Взаємини можуть погіршитися навіть у тих відносинах, де завжди панує розуміння та умиротворення.

Популярні новини зараз
Гроші повернуться до ПФУ: у пенсіонерів почнуть вилучати виплати Українці матимуть інтернет у відключення світла лише за однієї умови: "Якщо у них є..." У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації
Показати ще

Складнощі будуть не тільки в коханні, а й у спілкуванні із родичами. Особливо тут страждатимуть стосунки з рідними братами та сестрами. Стане просто нецікаво, і вплинути на покращення спілкування просто не вдасться. Люди намагатимуться відгородитися один від одного, особливо якщо стосунки у сім'ї будуються на принципі вчитель-учень.

Батьки сваряться
Батьки сваряться

У світових масштабах, кажуть зірки, програється та сама ситуація - домовленості будуть порушені, зіпсовані відносини продовжуватимуть посилюватись, мирних рішень не передбачається.

Нагадаємо, що дзеркальна дата, гармонія планет та універсальний день сили: 7 найсильніших днів жовтня-2024.

Раніше ми повідомляли, що з ними дружити та будувати стосунки складно: 3 знаки Зодіаку від яких підтримки не дочекатися.