Актриса "кіно для дорослих", 25-річна блондинка Бонні Блу з Великобританії з початку 2024 року набула вже 200 інтимних контактів. Дівчина продовжує зніматися в "полуничці" і водночас продовжує шукати собі бойфренда.

Цього року білява красуня потрапила до заголовків світових ЗМІ завдяки своїм шокуючим вчинкам, включаючи канікули в Канкуні, де протягом трьох тижнів вона мала інтимні стосунки зі 122 студентами американських коледжів.

Там вона дала обіцянку, що повернеться до Британії і переспить з найбільшою кількістю першокурсників. Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Daily Star.

Бонні Блу, фото: Instagram
Бонні Блу, фото: Instagram

Дівчина свою обіцянку виконала. Вона швидко побила власні рекорди, переспавши зі 137 хлопцями за перші сім днів. Британка лише за один день переспала із 37 студентами, зокрема з 23 за одну "сесію".

Популярні новини зараз
Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати 570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням
Показати ще

Бонні Блу, фото: Instagram
Бонні Блу, фото: Instagram

Пізніше порноакторка вирушила зі своєю "місією" до Кембриджу на день, де, за її словами, вона зустрілася з 24 хлопцями. Вона сказала: "Це був ідеальний баланс і батьків, і синів. Найбільша група була вісім".

Бонні Блу, фото: Instagram
Бонні Блу, фото: Instagram

Після свого секс-марафону Бонні повідомила, що взяла невеликий тайм-аут, перш ніж знову розпочне експерименти. За її словами, далі вона має намір займатися сексом зі студентами та їхніми батьками у Лондоні.

Бонні Блу, фото: Instagram
Бонні Блу, фото: Instagram

Як зазначає видання, зухвалі витівки Бонні дають студентам, папочкам та синочкам можливість переспати з молодою порнозіркою, яка створює контент, який чудово продається на такій платформі для дорослих як Brazzers.

При цьому Бонні вірить у створення реалістичного контенту зі справжніми хлопцями, і все, що вона просить у відповідь, це дозволити їй зняти відео, щоб вона могла завантажити його на свій канал.

Нагадаємо, Дмитро Золотухін попередив про наслідки блокування Telegram.

Раніше повідомлялося, "Будьте обережні у своїх бажаннях": володар найбільшого у світі пеніса розповів, як йому живеться.

Також, блогерка з найбільшим розміром грудей розкрила, як їй живеться з таким "скарбом".