Уявіть собі ситуацію: ви - мати трьох дітей, повертаєтеся додому і спостерігаєте, як чоловік розважається у спальні з коханкою, пропонуючи вам приєднатися.

Саме це й сталося із 30-річною американкою Мішель Сайлас.

Пара в ліжку, фото freepik
Пара в ліжку, фото freepik

Жінка вирішила позбавитися коханки на ім'я Дестіні Картер через ревнощі, тому вистрілила їй у голову. Також постраждав її чоловік, адже в момент смерті жінка так сильно стиснула його геніталії своєю щелепою, що вони серйозно пошкодилися, пише dailystar.

Все почалося з того, що Сайлас повернулася додому і виявила, що двері зачинені. Чоловік відкрив їй і одразу заявив, що займається сексом із Картер, а також запросив дружину приєднатися та влаштувати секс утрьох, поки діти спали, але вона не оцінила ідею.

Популярні новини зараз
Пенсіонерів змусять платити: важливе звернення податківців Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності
Показати ще

Жінка вбила коханку чоловіка, фото dailystar
Жінка вбила коханку чоловіка, фото dailystar

Поліція виявила чоловіка, який оголений і стікає кров'ю, коли прибула на місце злочину. У цей момент він намагався затримати Сайлас, щоб вона не пішла з пістолетом у руках. Невдовзі він викинув його на землю.

Наразі Сайлас звинувачують у навмисному вбивстві першого ступеня. Вона зізналася у скоєному, але наголосила, що зовсім не хотіла стріляти.

Жінка вбила коханку чоловіка, фото dailystar
Жінка вбила коханку чоловіка, фото dailystar

Нагадаємо, що кохання живе 3 хвилини: дівчина зважилася на розлучення не виходячи із РАГСу.

Раніше ми повідомляли, що забудьте про психологів - хапайте груди: чоловік 7 років п'є молоко дружини і навіть позбувся хвороб.

Також стало відомо, що впевнена, що прекрасна: дівчина похвалилася нестандартною фігурою та назвала це сімейним прокляттям.