Дівчинка народилася з 26 пальцями на руках та ногах – і її сім'я вірить, що вона може бути перетворенням індуїстської богині.

Дитина народилася у громадському медичному центрі Каман у штаті Раджастхан, Індія, у неділю, 17 вересня. У неї по 7 пальців на кожній руці та по 6 пальців на кожній нозі... Про це повідомляє Daily Star .

Лікарі сказали, що її незвичайний стан спричинений рідкісною генетичною аномалією. Лікар, який працює в лікарні, де народилася дівчинка, пояснив:

" Мати 26 пальців зовсім не шкідливо, але це генетична аномалія. Дівчинка у всьому іншому абсолютно здорова ".

Популярні новини зараз
Кінець світу у 2025 році: що Ванга говорила про Апокаліпсис та закінчення війни в Україні Пенсію заморозять: стареньких застерегли від накопичення грошей 500 гривень на продукти від "Ощадбанку": як отримати Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу
Показати ще

Цей стан називається полідактилією. За даними дитячої лікарні Бостона, вона зустрічається приблизно в одного з кожних 500-1000 дітей. Однак зазвичай це стосується лише однієї руки, тому цей випадок таки особливо рідкісний.

Кажуть, що 25-річна мати дитини, попри все, щаслива. Сім'я вірить, що їхня новонароджена дочка може бути перетворенням індуїстської богині Дхологарх Деві. Бо її храм знаходиться у цьому ж штаті.

Поки неясно, чи сім'я планує хірургічно видалити зайві пальці новонародженої. Це зазвичай робиться, оскільки додаткові пальці можуть викликати проблеми зі здоров'ям пізніше під час розвитку дитини. Зайві пальці зазвичай видаляють, коли дитині від одного до двох років.

Лікарі вважають, що полідактилія успадковується. Цей стан виникає, коли дитина ще в утробі матері, якщо розвиток пальців дитини займає надто багато часу.

Нагадаємо, що кохання живе 3 хвилини: дівчина зважилася на розлучення не виходячи із РАГСу.

Раніше ми повідомляли, що забудьте про психологів - хапайте груди: чоловік 7 років п'є молоко дружини і навіть позбувся хвороб.