У жахливій історії з Індії сталося вбивство другого класу, що викликало шок у суспільстві. У місті Хатхрас в шкільному гуртожитку, учня вбили під час ритуалу чорної магії, який, на думку злочинців, мав принести удачу та славу їхній школі.

Поліція затримала п'ятьох людей, включаючи керівництво навчального закладу, після того, як тіло хлопчика було виявлено в автомобілі директора, який намагався сховати злочин- пише Times of India.

Правоохоронці заявили, що до вбивства причетні директор школи, його батько та троє вчителів, які вважали, що жертвопринесення дитини приведе до успіху. Виявилося, що батько директора був переконаним прихильником чорної магії та тантричних практик, і разом з іншими планував здійснити жахливий ритуал.

Ритуальний ніж
Ритуальний ніж

У цій державній школі навчається близько 600 учнів, і в гуртожитку живуть діти молодших класів. Загиблий хлопчик був сином інженера-програміста.

Популярні новини зараз
500 гривень на продукти від "Ощадбанку": як отримати Пенсіонерам доплатять солідні гроші: надбавки приходитимуть три місяці Хліб, м'ясо, молочка та овочі: українці обомліють від нових цін на їжу Пенсіонерам старше 70 років збільшать виплати: умови та суми
Показати ще

Сім'я з дитиною, фото freepik
Сім'я з дитиною, фото freepik

У понеділок, учитель та інші діти виявили його непритомним на ліжку. Натомість, щоб відразу викликати допомогу, директор вирішив приховати злочин і забрав тіло хлопчика в своєму автомобілі, намагаючись зникнути з ним. Родині сказали, що дитина погано почувається, але, коли вони прибули до школи, хлопчика не знайшли.

Занепокоєний батько повідомив про зникнення сина поліцію. Директора оголосили в розшук, і незабаром тіло хлопчика знайшли в автомобілі з явними слідами насильства. Судмедекспертиза підтвердила, що дитина була задушена в неділю ввечері.

Додатково, правоохоронці з’ясували, що затримані нещодавно намагалися вбити ще одного хлопчика, але їхній план не вдався. Ця трагедія відкрила нову сторінку жахів, які можуть відбуватися в тих закладах, які мають забезпечувати безпеку та виховання дітей. Суспільство вимагає справедливості для загиблого хлопчика та покарання всіх винних у цьому жахливому злочині.

Раінше ми повідомляли, яких дітей відмовляються крестити у церкві?

Медіум назвала дати обстрілів- детальніше на Знай.ua.

Нагадаємо, дівчину поховали на боці, а повсюди були розкидані кістки та черепи.