Для всіх наших дорогих читачок, які вже встигли підготувати гардероб до прохолодної погоди, є дуже цікава інформація. Ще кілька років тому знову модною стала стьобана куртка.

Якщо спочатку ми вважали її мікротрендом, то зараз цей верхній одяг є справжнім мастхевом, без якого неможливо обійтися.

Одна з українських модельєрок поділилася порадами, які кольори та фасони варто обирати цього року.

Стьобана куртка, фото: Pinterest
Стьобана куртка, фото: Pinterest

Стьобана куртка не згасає на модній арені, а її актуальність досі залишається такою, як була кілька років тому. Така куртка вже зайняла особливе місце у гардеробі модниць, оскільки вдало стилізується із кежуальними елементами.

Популярні новини зараз
Інформацію про ухилянтів отримуватимуть швидше: що зміниться До банкомату з чужим не підходьте: ПриватБанк вилучає картки та залишає українців без грошей Україну заполонять африканці та афганці: чекає багато проблем Незабаром почнеться хаос: з Китаю завезли "клопів, що пукають", які знищують дерева
Показати ще

Стьобана куртка не виходить із моди

Куртки, прошиті великими стібками, зайняли першість у гардеробах модниць. До найпопулярніших кольорів належить базова чорна, кремова, оливкова або карамельна куртка. Серед фасонів провідну позицію зайняв вільний крій. Важливо носити куртку на розмір більше за свій звичний розмір, щоб під нею мати можливість носити об'ємний светр або світшот.

Стьобана куртка, фото: Pinterest
Стьобана куртка, фото: Pinterest

Стьобані куртки зараз з'явилися у формі бомберів на замочці, проте досі актуальними залишаються куртки з коміром на ґудзиках. Ця куртка дуже легко стилізується не тільки з джинсами, а й з брюками палаццо, або лосинами. Що стосується взуття, то під цю куртку однаково ефектно виглядають лофери, кросівки чи черевики чи уггі.

Стьобана куртка, фото: Pinterest
Стьобана куртка, фото: Pinterest

Восени стьобані куртки можна носити з трикотажними костюмами або навіть теплими сукнями. А ще цей верхній одяг ідеально підходить до флісових спортивних костюмів.

Стьобана куртка, фото: Pinterest
Стьобана куртка, фото: Pinterest

Судячи з образів модних дівчат можемо помітити, що натхнення армійськими традиційними куртками з підкладкою, верхній стьобаний одяг є справжньою перлиною серед усіх курток восени.

Нагадаємо, цукерки ховати? Навіщо на жіночих трусиках пришивають "кишеньку", відповідь здивує всіх.

Раніше повідомлялося, що зіпсують всю цибулю, і навіть бренд не врятує: антитренди теплих шапок на осінь 2024 року.

Також, вузька талія, скінни та кофточки: топ-5 антитрендів у моді, таке вже давно не носять.